A Dalfesztivál után szembesítik Kállay-Saunderst

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu -
szembesítés magyar Eurovíziós Dalfesztivál tárgyalás bíróság verseny Tolvai Renáta Kállay-Saunders András
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az életveszélyt okozó testi sértéssel gyanúsított Kállay-Saunders Andrást kihallgatták és közölték vele: szembesítésre csak az Eurovíziós Dalfesztivál után kell megjelennie.

Ahogy a Life.hu is megírta, András egy szórakozóhelyen keveredett verekedésbe. A Megasztár felfedezettje állítja, részéről csak önvédelem történt. Az ügyből mégis bírósági tárgyalás lett és már az első kihallgatáson is túl van András – írja a Bors.

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu

„Ez egy korrekt meghallgatás volt, védencem megértette, hogy mivel gyanúsítják és milyen következményei lehetnek a gyanúsításban szereplő cselekménynek. András őszinte vallomást tett, tagadja, hogy sérülést okozott volna" – mondta az ügyvéd aki hozzátette: a szembesítésekre még nem került sor, ez május végén, az Eurovíziós Dalfesztivál döntője után várható.

A rendőrség meglehetősen nagyvonalú Kállay-Saunderssel, akinek így sokkal könnyebbé vált a felkészülése a koppenhágai versenyre. Az énekes egyelőre mentesült az idegőrlő hatósági procedúrák, a szembesítések alól.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.