Hajós András Varga Miklós TV2 csemete Friderikusz tehetséggondozás Váradi Roma Café gyermek Az ének iskolája ismert arc Szulák Andi Szandi Király Viktor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A TV2 gyermek-tehetséggondozó műsorában ismert zenészek csemetéi is feltűnnek. A Váradi Roma Café egykori zongoristája, Berki Artúr fia és Varga Miklós énekes lánya levette a zsűrit a lábáról.

Ahogy a Life.hu is megírta, vasárnap új évaddal és új tehetségekkel kinyitja kapuit Az ének iskolája. Már a tavalyi évad után felröppentek a hírek, hogy ismert emberek gyermekei is kedvet kaptak ahhoz, hogy megmérettessék magukat. Először Terry Black kislánya, Fannyka jelentkezett a gyermek-tehetséggondozó műsorba, utána pedig Schobert Norbi gyermeke, Lara jelezte, megmérettetné magát. Ők ugyan nem jutottak be, de az első 8 nebuló között már van olyan gyermek, aki zenészfelmenőkkel büszkélkedhet.

Berki Artúr és édesapja Forrás: TV2

Berki Artúr 13 éves, aki egészen kicsi kora óta érzi a ritmust. Édesanyja zongoratanár, édesapja, Berki Artúr, a Váradi Roma Café volt zongoristája. A fiú kisebb korában az együttes Umbala umbala című klipjében is szerepelt öccsével. Artúr már akkor nagyon elegánsan lépett színpadra, így most is biztos, hogy megjelenésével leveszi a zsűrit a lábáról.

Varga Vivien Forrás: TV2

A másik zenészcsemete Varga Miklós lánya, a 13 éves Varga Vivien. A kislány minden bizonnyal örökölte apukája muzikalitását. Miklós nagyon izgul lányáért és reménykedve kísérte el a válogatásokra. „Az édesanyja és a nagymamája is elfogulatlanul azt mondja, már most jobban énekel, mint én" – mosolygott Miklós. Vivien úgy gondolja, egyelőre nem tud édesapja nyomdokaiba lépni, de megpróbálja képezni magát és ezért jelentkezett Az ének iskolájába. Vasárnap este láthatják produkcióját a nézők.

Az ének iskolája egyik tanárának, Szandinak a lánya, Blanka is nagyon szeret énekelni, de szülei úgy gondolják, a kislányuknak kell eldönteni, szeretne-e valaha az ő nyomdokaikba lépni.

„Blanka egyelőre nem szeretne tehetségkutatóba jelentkezni. A kislányom a saját szórakozására énekelget és ezért kérte, hogy az otthoni stúdiónkban vegyünk fel vele egy-két dalt. Blanka tudja, milyen nehéz a mi pályánk. Látja, milyen hektikus az életvitelünk, ezért a mi gyerekeink kétszer is meggondolják majd, hogy kövessenek-e minket. Varga Miki is mondta, hogy ők semmit nem erőltettek, Vivien döntése volt, hogy jelentkezett" – mondta Szandi, aki azt is leszögezte, az ő gyermeke nem indulhatna a TV2 tehetséggondozójában. Mivel ő zsűritag, így összeférhetetlen lenne Blanka szereplése.

8 éves kisfiú lehet Az ének iskolája sztárjahttp://www.life.hu/bulvar/20140408-az-enek-iskolaja-masodik-evada-vasarnap-este-indul-a-tv2-n-a-legfiatalabb-jelentkezo-8-eves.htmlA második évfolyam diákjai már zenekarral próbálnak a vasárnap este kezdődő műsorra.TV + BulvárOrigoFolytatódik Az ének iskolájahttp://www.life.hu/bulvar/20130617-az-enek-iskolaja-a-tv2-musora-folytatodik.htmlVasárnap ért véget Az ének iskolája, a TV2 gyermek-tehetséggondozó műsora, amely a nagy sikerre való tekintettel biztosan folytatódik - tudta meg a Life.hu.TV + BulvárOrigoÚjra kinyit Az ének iskolájahttp://www.life.hu/bulvar/20140328-ujra-indul-az-enek-iskolaja-a-tv2-musoran.htmlIsmét megmutathatják a tehetséges énekespalánták, hogyan tudnak profi énekeseket meghazudtolóan dalolni.TV + Bulvár

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.