Adásban kenegették Berki ágyékát

Forrás: Facebook/Berki Krisztián -
Hódi Pamela TV2 ágyék Édes Élet Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tovább folytatódik a Berki-szürreál. A Pamelának bizonyítani vágyó - na persze -, pénz nélkül országot járó sorozatszereplő heréje után most az ágyéka van a porondon. Csúcs! 

"Berki a patakban állt, hogy lehűtse a lábait - habár először semmi kedve nem volt hozzá, de aztán már kijönni is alig akart onnan. Segítője, Vozár Attila a cél érdekében még az ágyékát is hajlandó volt bekenni Krisztiánnak" - harangozta be videóját a TV2. Nos, igen, az élet nagy dolgai és nehézségei: nézzétek és okuljatok!

Életet mentett VV Dávidhttp://www.life.hu/bulvar/20140411-az-rtl-2-valovilag-6-kiesett-jatekosa-vv-david-megmentette-egy-parkinson-koros-ferfi-eletet.htmlA rossz taktikája miatt a ValóVilág 6-ban csupán néhány hétig szereplő "laza" Dávid egy beteg férfi segítségére sietett. Az Árpád hídnál arra lett figyelmes, hogy valaki segítségért kiáltozik.TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huTeo rányomult Aureliórahttp://www.life.hu/bulvar/20140411-az-rtl-2-valovilag-6-musoraban-vv-teo-es-vv-aurelio-ujra-osszegabalyodtak.htmlKi ne emlékezne Aurelio folyamatos hisztijeire... A villa pávája heteken keresztül kesergett azon, hogy egy lány sem áll kötélnek, holott a műsoron kívül nem ehhez szokott. Nos, most újra örülhet, ugyanis Teo konkrétan rámászott. TV + BulvárKiszel Tünde expasija kitálalhttp://www.life.hu/bulvar/20140410-kiszel-tunde-volt-baratja-bodzas-szabolcs-kitalal.htmlKiszel Tünde és Bodzás Szabolcs kapcsolata egy egyetemi szakdolgozattal kezdődött és bálokkal folytatódott. Bár testi viszony a srác elmondása szerint nem volt köztük, gyakran lehetett őket nyilvános rendezvényeken egymás társaságában látni. Szabolcs most azonban kijelentette, a kapcsolat rémálommá vált, és már szabályosan fél Tündétől. TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.