Esztergályos Cecília kurtizán Máté Krisztina Szombat esti láz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Máté Krisztinát produkciója után egyszerűen lekurtizánozta Esztergályos Cecília. Az egykori sztárhíradós és férje is kiakadt a zsűri egyik oszlopos tagjának sajátos meglátásán.

A jéghideg nőnek titulált, ugyanakkor kedves Máté Krisztina talpig érő fekete ruhában, egy szenvedélyes tangóban forrott össze partnerével, Orosz Józseffel.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

„Egy kurtizánt láttam a színpadon" - értékelte a produkciót Cili, mire a rendkívüli összehasonlítás miatt ledöbbent Máté Krisztina, aki szerepe szerint parfümmel fújta be magát, csípőből visszavágott. „Attól már valaki kurtizán, ha parfümöt használ?"

Te milyennek láttad Krisztát? A produkciót itt megnézheted:

Kemény büntetést kapott az RTL 2http://www.life.hu/bulvar/20140411-szazezer-lejes-penzbuntetessel-sujtotta-a-roman-audiovizualis-tanacs-az-rtl-2-tevecsatornat-a.htmlSzázezer lejes pénzbüntetéssel sújtotta a román Audiovizuális Tanács az RTL 2 tévécsatornát a ValóVilág 6 című műsorában észlelt szexuális töltetű jelenetek miatt - tudta meg az Origo. Hogy miért a román? A 2012 októberében indult csatorna székhelye ugyanis Bukarestben található, a cég a román fővárosban van bejegyezve. TV + BulvárOrigoKubai kanbulival ünnepelte születésnapját Bochkor Gáborhttp://www.life.hu/bulvar/20140411-bochkor-gabor-kubai-kanbulival-unnepelte-50-szuletesnapjat-varkonyi-andrea-es-kislanyuk-nem-ment.htmlAz egykori rádiós párja nélkül, gimnáziumi osztálytársaival utazott a Karib-térségbe.TV + Bulvár--Átkattant Dér Heni agyahttp://www.life.hu/bulvar/20140409-der-heni-enekesno-maganelete-es-karrierje-is-szarnyall.htmlMár nem görcsöl rá annyira a karrierjére Dér Heni, mint korábban, mégis sikeres szólóénekesnő. A Viva COMET díjátadón a legjobb énekesnő kategóriában jelölték.TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.