Kézen állva készül a táncra Szinetár Dóra

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
színésznő Szinetár Dóra tánc bemelegítés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szinetár Dóra új oldaláról mutatkozik be a Szombat Esti Lázban. A musicalek kedvelt színésznője nemcsak remekül énekel, hanem jól is táncol.

A képernyőre nem kerülő, kedves pillanatokat oszthatunk meg olvasóinkkal, amelyen Szinetár Dóra készül a táncára.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Alaposan felkészül a Szombat Esti Láz adásaira Szinetár Dóra, aki egy új, eddig ismeretlen oldalát mutatja be a nézőknek. Az első adás során már kiderült, hogy a zsűri is kifejezetten értékeli a színésznő harmonikus mozgását, így érthető, Dóra apait-anyait beleadott abba, hogy a második tánca, a cha-cha-cha is tökéletesen sikerüljön. A szünetben végignézhettük, hogyan melegít be a színésznő partnerével, Angyal Andrissal.

Rosszul lett VV Vikihttp://www.life.hu/bulvar/20140412-az-rtl-2-valovilag-6-jatekosai-vv-viki-es-vv-aurelio-repulogepre-szalltak-viki-rosszul-lett.htmlOlimpiát rendeztek a ValóVilág-villában. A női győztes Viki, a férfi, Aurelio lett. A két játékos jutalomból elhagyhatta a villát...TV + BulvárOrigoVV Krisztián nem kér társai segítségébőlhttp://www.life.hu/bulvar/20140411-az-rtl-2-valovilag-6-musoraban-vv-krisztian-nem-ker-a-parbaj-elott-tarsai-segitsegebol-vv-zsolt.htmlSzerdán este eldőlt, a kiválasztott Krisztián Zsoltot hívta ki párbajra, tehát a ValóVilág stúdiójában vasárnap este két fiú csap ezúttal össze. A villalakók megtippelni sem tudják, hogy a nézők melyik játékost kedvelik jobban. TV + BulvárRTLKLUBKemény büntetést kapott az RTL 2http://www.life.hu/bulvar/20140411-szazezer-lejes-penzbuntetessel-sujtotta-a-roman-audiovizualis-tanacs-az-rtl-2-tevecsatornat-a.htmlSzázezer lejes pénzbüntetéssel sújtotta a román Audiovizuális Tanács az RTL 2 tévécsatornát a ValóVilág 6 című műsorában észlelt szexuális töltetű jelenetek miatt - tudta meg az Origo. Hogy miért a román? A 2012 októberében indult csatorna székhelye ugyanis Bukarestben található, a cég a román fővárosban van bejegyezve. TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.