Jóban Rosszban Liptai Claudia Cseke Katinka Filmművészeti Egyetem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A minap Cseke Katinka arról beszélt, hogy kik azok a színésznők, akiket nem kedvel a Jóban Rosszban sorozatban. Hát, Liptai Claudia is köztük volt. 

Mindenkit meglepett Cseke Katinka a NaNee! című műsorban történt kirohanása, amikor is kendőzetlen őszinteséggel beszélt arról, hogy nem szíveli a Jóban Rosszban sorozat doktornőit.

Forrás: Tv2


Akik ismerik, tudják, hogy nem csak Szabó Zsófira, de Liptai Claudiára gondolt, hiszen vele már a főiskolán sem ápolt jó viszonyt. Annyira nem, hogy amikor a felvételin tizenöt percük volt arra, hogy szenvedélyesek legyenek, Claudiának az orra tört el, Katinkának pedig felrepedt a szája - tudta meg a Hot.

Vastag Csaba felháborodotthttp://www.life.hu/bulvar/20140412-az-rtl-klub-x-faktoranak-gyoztese-vastag-csaba-kiborult-a-ragalmakon.htmlValótlanságokat állít egy lány Vastag Csabáról. Az X-Faktor egykori győztese szeretne tiszta vizet önteni a pohárba. TV + BulvárOrigoCinthya Dictator: "Hogyan lehet Sarka Kata ennyire gonosz?"http://www.life.hu/bulvar/20140412-a-supertv2-nanee-cimu-musoraban-sarka-kata-viszalyt-szitott-cinthya-dictator-es-varga-viktor-kozott.htmlA SuperTV2 Nanee! műsorában vendégeskedett előbb Varga Viktor, majd Cinthya Dictator. Jól össze is vesztek.TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huGáspár Győző világgá menthttp://www.life.hu/bulvar/20140412-a-tv2-edes-eletenek-szereploje-izraelben-ketkezi-munkat-vegez.htmlTovább pörög a Gáspár-saga. A családfő az Édes élet kamerái előtt "szökött" Izraelbe. Hát, nagyon cseles.TV + BulvárRTLKLUB

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.