Kiso még mindig szereti Eriket

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
No Thanx szerelem Kiss Orsi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hiába igyekezett mosolygós, vidám arcot vágni Kiss Orsi a VIVA Comet sajtótájékoztatóján, bevallotta, hogy szíve azóta sajog, amióta pár hónapja szakított a nála nyolc évvel fiatalabb szerelmével.

Nem tudja feledni az együtt töltött hat évet a Class FM műsorvezetője, szíve még mindig a No Thanx együttes énekeséért, Erikért dobog.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

„Az életünkben mindig vannak hullámvölgyek és kimagaslóan jó időszakok. E második a szakítással most véget ért. Egyelőre nem tudok rajta túllépni, hat csodálatos évet töltöttünk együtt. A mai napig nagyon szeretem Eriket, nem tudom, mit hoz az élet. Elárulom, Vastag Csabával semmi közünk sincs egymáshoz, annyi történt csak, amit láthattak a nézők a tévében, azaz semmi különös. Szerelem helyett a munkára koncentrálok, három helyen dolgozom és szeretem mindegyik munkahelyemet. Most is dolgozni jöttem, ugyanakkor nosztalgiázom is. Jó érzés itt lenni, olyan, mintha hazajönnék látogatóba, ugyanis öt évet húztam le a VIVA-nál. Szerencsére az életem a tévé után is úgy alakult, ahogy elterveztem. Magyarország vezető rádióállomásának vagyok az egyik oszlopos tagja, szerkesztőként, műsorvezetőként számítanak rám, ezenkívül szombatonként a televíziós lottó show-ban a képernyőn tűnök fel, és emellett aerobikórákat tartok" – osztotta meg velünk Kiso.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.