Megmogyorózták Szabó Győzőt a Szombat Esti Lázban

Fotó: Hámori Zsófia - Origo -
színész táncoslány tapintás Szombat esti láz koreográfia Rezes Judit Szabó Győző
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pikáns koreográfiát mutatott be a Szombat Esti Láz színpadán Szabó Győző, akit a táncoslányok kényeztettek.

Vajon mit szól ahhoz Győző párja, Rezes Judit, amikor a koreográfia szerint táncpartnerei taperolják kedvesét? A videóból ez is kiderül, no és persze azt is megnézheted, hogyan lejtenek szexi táncot a lányok Győző körül. Sőt, a Life.hu éles szemű kollágája észrevette, hogy egyikük keze egészen közel kerül a színész intim testrészéhez. A pikáns jelenet 1 perc 30 másodperc körül található.

Fatima súlya továbbra is ingadozikhttp://www.life.hu/bulvar/20140409-mohamed-fatima-enekesno-sulya-tovabbra-is-ingadozik.htmlMohamed Fatima, akit a legjobb új előadó kategóriában jelöltek a VIVA COMET-díjra, ismét a súlyával küszködik - tudta meg a Life.hu.TV + BulvárOrigoVastag Csaba felháborodotthttp://www.life.hu/bulvar/20140412-az-rtl-klub-x-faktoranak-gyoztese-vastag-csaba-kiborult-a-ragalmakon.htmlValótlanságokat állít egy lány Vastag Csabáról. Az X-Faktor egykori győztese szeretne tiszta vizet önteni a pohárba. TV + BulvárOrigoKézen állva készül a táncra Szinetár Dórahttp://www.life.hu/bulvar/20140411-szinetar-dora-szineszno-a-szombat-esti-lazra-bemelegit.htmlSzinetár Dóra új oldaláról mutatkozik be a Szombat Esti Lázban. A musicalek kedvelt színésznője nemcsak remekül énekel, hanem jól is táncol.TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.