Másképpen Beszélgetések Joshi Bharattal FEM3 VV Szandika Joshi Bharat bántalmazás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A ValóVilágban megismert Szandika Joshi Bharatnak a Fem3 Másképpen kamerái előtt mesélt prostimúltjáról és arról, hogy nevelőapja bántalmazta. 

"Anyám a gyülekezetben ismerte meg. Állandóan az erkölcsről beszélt, de köze nem volt hozzá. Bántott, amennyire egy kislányt bántani lehet, és amiért börtön jár. Többször, több évig. Mindennap meg akartam halni" – mesélte Joshinak Szandika. A műsorvezető teljesen ledöbbent a lány szavain.

Forrás: Rtl Klub

"A legérdekesebb az volt, amikor azt mondta, hogy szex közben semmit nem érez. Azt gondolom, ezt a lányt sikerült ténylegesen tönkretenni, és hiá­ba próbáltam meggyőzni arról, hogy segítségre lenne szüksége, ő úgy gondolja, minden rendben van. Szerintem pedig idő kérdése, hogy összeomlik"mondta el véleményét Joshi a Blikknek. Hozzátette, Szandika volt az első interjúalanya, aki szerint az, hogy pénzért árulta a testét, egy teljesen normális dolog, semmi kivetnivalót nem talált benne.

"Engem egyszerűen beszippantott a pénz hatalma. Lehet, hogy az a húsz perc, amíg megkeresem, nagyon rossz, de utána két hétig hátradőlök, és habzsi-dőzsi van" – jelentette ki a lány.

Az interjúban Szandika elmesélte azt is, hogy gyerekként megpróbálta elmondani édesanyjának, milyen szörnyűségeket kell átélnie, de ő nem hitt neki. A napilap megpróbálta az ügyben megszólaltatni Szandika édesanyját, aki nem tagadta az elhangzottakat, de nem kívánt nyilatkozni az ügyben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.