Balla Esztert húsvétkor nem kíméli a férje

2014.04.20. 09:00

Az idén kicsit másmilyenre tervezték a húsvéti ünnepeket Balla Eszterék, de van, amihez ragaszkodnak: a hagyományos módszerekkel készülő piros tojáshoz, és ahhoz, hogy a színésznőt férje jó alaposan, úgy hagyományosan meglocsolja.

A család idén nem utazik el balatoni házukba, hanem a családot járják körbe, mindkét nagyszülőhöz ellátogatnak. Még mielőtt elindulnának közösen elkészítik a húsvéri tojásokat, ami mindig remek családi mulatságnak ígérkezik.
„A hagyományos tojásfestés híve vagyok. Harisnyába teszem őket, választunk hozzá dekorációnak leveleket, és vöröshagyma héjában főzzük ki, amitől pirosas színt kapnak. Nem szeretem a szintetikus festékeket, inkább ezt, a hagyományos, természetes módot kedvelem, ahogy több száz éven át nagyanyáink készítették a locsolkodók ajándékát" - árulta el Eszter, akinek kijut a hagyományos húsvéti locsolásból is.

Forrás: Just Creative

„A férjem megteszi a magáét azért, hogy szép és friss maradjak. Minden évben vízzel ébreszt, a maga klasszikus módján. Még jó, hogy nem egy vödörnyit zúdít rám, hanem csak egy pohár vízzel önt nyakon! De nem bánom, hogy nem a manapság divatosabb, parfümös, illatos módszerrel locsolkodik. A kislányokat, az ötéves Emmát és a nyolc hónapos Adélt szerencsére nem önti le, egyelőre" - nevetett Eszter, aki öt szerepet játszik a Madách Színházban, és Csányi Sándor feleségétől, a várandós Tenki Rékától pedig átvette a Belvárosi Színházban a Római vakációt.

 

Balla Eszterhúsvétszínésznőlocsolás