50 Cent is megérkezett Budapestre

Forrás: AFP -
forgatás Jason Statham Magyarország Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér rapper Jude Law 50 Cent érkezés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jason Statham és Jude Law után Curtis James Jackson, ismertebb nevén 50 Cent is hazánkba érkezett, de ezúttal nem rappelni fog, hanem ő is filmet forgat.

A világhírű rapper, 50 Cent is szerepet kapott a jövőre a mozikba kerülő Spy című filmben, amit jelenleg Magyarországon forgatnak, ezért érkezett a Liszt Ferenc repülőtér 2B termináljába, ahonnan észrevétlenül próbált kisurrani. A rappert egy testőr és egy reptéri dolgozó kísérte a lesötétített autójához.

Forrás: AFP

50 Cent nem válaszolt a lap kérdésére, hogyan utazott. A testőre pedig leszögezte, hogy autójában már nem is fotózhatják őt. A többszörös platinalemezes rapper mindössze egy neonzöld stresszlabdát szorongatott a kezében, csomagjait pedig egy másik autóval vitték utána. Vajon ő is beleveti magát a pesti éjszakába, mint kollégái?

Újabb meglepő fejlemény az Oszter-ügyben http://www.life.hu/bulvar/20140422-oszter-sandort-kossuth-dijas-szinesz-tagadja-hogy-ittas-vezetes-miatt-o-okozta-volna-a-sulyos.htmlA rendőrség Oszter Sándort vádolja az egyik bevásárolóközpontban történt rombolásért. A színész azonban tagadja, hogy ő okozta volna a hatalmas kárt a parkoló burkolatán.TV + Bulvár--Kiso még mindig szereti Erikethttp://www.life.hu/bulvar/20140414-kiso-kiss-orsi-class-fm-musorvezetoje-meg-mindig-szereti-a-no-thankx-enekeset-eriket.htmlHiába igyekezett mosolygós, vidám arcot vágni Kiss Orsi a VIVA Comet sajtótájékoztatóján, bevallotta, hogy szíve azóta sajog, amióta pár hónapja szakított a nála nyolc évvel fiatalabb szerelmével.TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huBalla Esztert húsvétkor nem kíméli a férjehttp://www.life.hu/bulvar/20140418-balla-esztert-szinesznot-ferje-alaposan-meglocsolja-husvetkor.htmlAz idén kicsit másmilyenre tervezték a húsvéti ünnepeket Balla Eszterék, de van, amihez ragaszkodnak: a hagyományos módszerekkel készülő piros tojáshoz, és ahhoz, hogy a színésznőt férje jó alaposan, úgy hagyományosan meglocsolja.TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.