Kínos helyzetbe került Kovács Áron

Forrás: integral communications -
műsorvezető Kovács Áron potencianövelő szerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kovács Áron egy kellemetlen, személyes tapasztalatán felbuzdulva vállalta, hogy részt vesz egy zavarba ejtő témában indított társadalmi célú felvilágosító programban.

A műsorvezető cukorbeteg, így nem meglepő, hogy életformája és szívügye az egészségmegőrzés. Egy egészségvédő programokat szervező egyesület meglátta benne a fantáziát, így készül el az első Nagy Prűdségi Teszt. A program egyik fő célja, hogy merjünk beszélni a kellemetlennek tűnő, ám hétköznapi és természetes dolgokról, melyek testünket és lelkünket is érintik. Ne érezze magát senki sem zavarban, ha egy terhességi tesztet vagy merevedési zavarra adandó gyógyszert kell vásárolnia. Áron kifejezetten veszélyeztetettnek számít, ugyanis a cukorbetegség 5-10 éven belül okozhat merevedési problémát.

Forrás: integral communications

„Nagyon örülnék egy kis potenciazavarnak, nálam pont az ellenkezőjéből van és adódott korábban is probléma. Ennek ellenére a saját bőrömön tapasztaltam, hogy milyen kellemetlen nyilvános helyen beszerezni szexualitással kapcsolatos termékeket. Néhány hónapja a barátom felbujtására vásároltam neki az egyik benzinkúton egy férfiaknak szóló igényes magazint. A pénztáros hölgy elképesztő megvetések tekintetében kérdezte, hogy minek ez nekem, hiszen van egy gyönyörű feleségem" – mesélte Áron, akit meglepett a felháborodás, hiszen nem lát összefüggést a két dolog között. Miért lenne tilos a házas embereknek szép nőkről, jó autókról, műszaki újdonságokról olvasni?

Ki ne emlékezne arra a kabaréjelenetre, amelyben évtizedekkel ezelőtt Csala Zsuzsa, Hernádi Judit és Bodrogi Gyula vett részt és az óvszervásárlás kínos és megnevettető pillanatait mutatta be?

„Azért, mert a felmérés során az emberek felismerték az arcomat, nem jelentette azt, hogy a reakciójuk eltért volna a megszokottól. Például amikor a saját környezetemben terhességi tesztet kértem, néhány nap múlva már gratuláltak az emberek. A tapasztaltak alapján mondhatom, hogy alapvetően nem feltétlenül a patikusok előtt vagyunk zavarban, hanem a sorban állók miatt kérjük halkan a kívánt készítményeket" – elemezte Áron a tapasztalatait.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.