Visszanyalt a fagyi: összeverték VV Cristofelt

Forrás: Life.hu -
verés Vivien közmunka ítélet VV Veronika VV Cristofel villalakó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A volt villalakót, aki korábban két nőre is kezet emelt, egykori párja egyik barátja hagyta helyben.

Ahogy a Life.hu is beszámolt róla, a ValóVilág 5-ből megismert Cristofelt testi sértés, személyes szabadság korlátozása és becsületsértés miatt jogerősen bűnösnek találta és 300 óra közérdekű munkára kötelezte a bíróság, mert két éve megverte korábbi szerelmét, VV Veronikát. Majd tavaly ősszel megütötte akkori barátnőjét, Vivient is. A lányt kórházba kellett vinni. Most viszont a volt villalakót hagyták helyben Vivien ismerősei – tudta meg a Blikk.

Forrás: Life.hu

Vivien a minap magához hívta Cristofelt, mert szakítani akart vele. A fiú azonban nem akart békében elmenni, a lány ekkor kért segítséget egyik ismerősétől. „Azt mondta, ha adok neki havi 100 ezer forintot, akkor lelép a lakásból, de természetesen ebbe én nem mentem bele. Ekkor kezdett el újra üvölteni. Agresszívan dulakodni kezdett, de bemenekültem a szobámba, ahol magamra zártam az ajtót, és tárcsáztam a srác számát, aki egyből feljött a lakásra, hogy megvédjen. Jól ellátta Cristofel baját, most végre visszakapta azt, amit velem és Veronikával is tett. Betört a feje, amit aztán összevarrtak, és az orra is eltört. Csak ezek után tudtuk őt kirakni a lakásomból" – mesélte a lapnak Vivien. Cristofel egyébként nem járt volna jól, ha újra verekszik, hiszen csak pár héttel ezelőtt ítélték el.

Jáksó ordenáré módon viselkedetthttp://www.life.hu/bulvar/20140422-jakso-laszlo-a-szombat-esti-laz-zsuritagja-musorvezeto-szellentesnek-nevezte-bardos-andras-tancat.htmlKiakadtak a nézők a Szomba Esti Láz zsűritagjának beszólásától, aki szellentéshez hasonlította Bárdos Andrásék koreográfiáját.TV + BulvárKínos helyzetbe került Kovács Áronhttp://www.life.hu/bulvar/20140422-kovacs-aron-elso-nagy-prudsegi-teszt-potencianovelo-szer-merevedesi-zavar.htmlKovács Áron egy kellemetlen, személyes tapasztalatán felbuzdulva vállalta, hogy részt vesz egy zavarba ejtő témában indított társadalmi célú felvilágosító programban.TV + BulvárRTLKLUBÚjra műsort vezet Bochkor Gáborhttp://www.life.hu/bulvar/20140422-bochkor-gabor-a-tv2-n-apak-gyesen-cimu-uj-musoraban-mutatja-majd-be-hogyan-boldogulnak-az-egyedul.htmlAz egykori rádiós ezúttal a Tv2-n mutatja majd be, hogyan boldogulnak az egyedül maradt apukák csemetéikkel.TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.