Kiderült Tóth Gabi nagy titka

Forrás: Facebook/Tóth Gabi -
Tóth Gabi David Correy felkérés duett futball világbajnokság Himnusz Coca-Cola
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő énekli az idei foci vb himnuszát David Correy társaságában.

Nem akármilyen ajánlatot kapott Tóth Gabi! Az X-Faktor mentorát kérte fel a Coca-Cola, hogy az idei futball-világbajnokságra készült himnuszából David Correy társaságában egy duettet hozzon létre. A The World Is Ours című dalt eredetileg a brazil származású, amerikai X-Factor döntős David Correy énekli, de minden országban készítenek egy helyi változatot.

Forrás: Facebook/Tóth Gabi

„Magyarországon azért esett Gabira a választás, mert személyiségével és temperamentumával jól képviseli azt a fiatalosságot és lendületet, amit a sport és a vb jelent" – olvasható az énekesnő Facebook-oldalán, aki büszkén posztolta a nagy hírt rajongóinak. „Végre már nem titok! Ilyen csodás dolgokban munkálkodom mostanság! Hálás vagyok minden percért, amit kapok és hiszem, hogy a pozitív gondolkodás és tiszta lélek mindig meghozza a gyümölcsét! Köszönöm mindenkinek!" – áradozott közösségi oldalán Gabi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.