Na, vajon kit visz párbajozni VV Teo?

Forrás: RTLKLUB / Nánási Pál -
VV Teo Való Világ 6 párbaj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ennél azért nagyobb bummra számítottunk, de a ValóVilág 6 most sem okozott meglepetést. VV Teo a papírformának megfelelően választott ellenfelet a párbajra.

A villalakók saját szabályt alkottak a VV6 hetedik kiválasztásakor. Olyan emberre tették a jelet, aki még nem volt párbajozni, hogy ne lehessen az öt legjobb játékos között párbajszűz. VV Teo lett a kiválasztott, aki a szerdai kihíváson - micsoda meglepetés! - a párbajon még szintén nem járt Zsófit választotta ellenfélnek.

VV Zsófi Forrás: RTLKLUB / Nánási Pál

VV Teo megy párbajoznihttp://www.life.hu/bulvar/20140420-a-valo-vilag-6-hetedik-kivalasztottja-teo-o-megy-parbajozni.htmlA hetedik kiválasztás váratlan fordulattal ért véget azok számára, akik arra számítottak, a köpködő és mocskos szájú Iza kapja majd a legtöbb jelet.TV + BulvárRTLKLUBSosem látott fordulat a VV6-banhttp://www.life.hu/bulvar/20140419-vv6-uj-fordulat-a-valovilagban-viki-is-vedettseget-elvez-bonusz-lila-kendot-kapott.htmlErre még nem volt példa a ValóVilág 6 során: egyszerre ketten is védettséget élveznek. TV + Bulvár--Szabadulna a VV nyereménylakásától Attilahttp://www.life.hu/bulvar/20140415-szabadulna-attila-a-vv-nyeremenylakasatol.htmlMég egy éve sincs, hogy másfél év várakozás után beköltözött nyereménylakásába VV Attila. Ám magánéleti okok miatt máris szabadulna a kéglitől. TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.