Édesanyja és barátnője öltözteti a legstílusosabb magyar férfit

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
Playboy stílus énekes Király Viktor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A nyuszis magazin idén először osztotta ki a Playboy Man of the Year díjait. Többek között Kovács Ákos énekes, Kiss Ádám humorista, Michelisz Norbert autóversenyző örülhetett az elismerésnek, amit az olvasók szavaztak meg. A legstílusosabb kategória különdíját  Király Viktor vihette haza.

Határozottak, intelligensek, nyitottak – ennek jegyében jelölte idén először hazánk legdominánsabb férfijait a világszerte ismert nyuszis magazin a díjra. Az olvasók Kovács Ákost tartják a legstílusosabb férfinak, a különdíjat viszont Király Viktor vihette haza.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Ákos úgy érezte, hogy nem kifejezetten az öltözködési stílusa miatt kapta ezt a díjat.

„Szerintem az életmódom és a gondolkodásom is hozzásegített. Az elmúlt huszonöt évben számos stíluskatasztrófát is elkövettem. Sokáig jó ötletnek tűnt, hogy zöld befőttesgumival fogjam össze a hajam, az anyósom világított rá, hogy ez nem annyira menő" – mondta az énekes-dalszerző.

További díjazottak:

A gasztronómia terén az Anyukám mondta étterem tulajdonosa, Dudás Szabolcs, míg az internetes innováció kategóriában a Ustream magyar webfejlesztője, Fehér Gyula győzedelmeskedett. A Playboy szakmai zsűrije egy abszolút győztest is hirdetett. Az elismerést a nemrég Michelin-csillagot kapott Borkonyha vezetője, Sárközi Ákos vehette át.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.