Tanárvita Az ének iskolájában

vita TV2 Friderikusz összetűzés Az ének iskolája Szulák Andrea Szandi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szandi és Szulák Andrea Az ének iskolájában kerültek összetűzésbe.  

Szulák Andrea tanítványa, Sztojka Vanessza produkciója után a zsűriben szóváltás alakult ki, amikor Szandi bírálta kollégája tanítási módszereit.

Forrás: TV2

„Túlzottan odafigyeltél arra, hogy kimondd a szavakat" – mondta a kislánynak Szandi, akinek egyből a szavába vágott Andi és megvédte tanítványát: „Erre tanítottam!"

„Elnézést, de akkor is ez már az éneklés rovására ment. Túltanította neked ezt Andi néni" – hangzott a kritika Szandi szájából.

„Andi néni?!" – ámuldozott Friderikusz. „Igen, ő kérte, hogy így hívjuk" – védekezett Szandi. Szulák Andi erre csak annyit mondott „Tetőzi" – és legyintett Szandi kijelentéseire, hiszen diákja így is mindenkitől jó osztályzatot kapott.

Istenes Bence ébreszti a villalakókat http://www.life.hu/bulvar/20140425-istenes-bence-a-valovilag-es-a-music-fm-musorvezetoje-ebreszti-a-villalakokat-es-a-radio-bekoltozik.html Rendhagyó helyszínről jelentkezik hétfőn a Music Fm népszerű reggeli műsora. Az Önindító műsorvezetői, István Dániel, Pordán Petra és Istenes Bence ezúttal az RTL Klub ValóVilla lakóit élőben ébresztik. TV + Bulvár -- Újabb aktfotók készülhetnek Kelemen Annáról http://www.life.hu/bulvar/20140425-kelemen-annarol-a-tv2-n-futo-edes-elet-sztarjarol-ujabb-aktfotosorozattot-keszit-nanasi-pal.html Az Édes élet kamerái előtt a szőke szilikoncsoda újabb aktfotósorozatra vállalkozott. TV + Bulvár -- Friss! Újra indul A Celeb vagyok ments ki innen! http://www.life.hu/bulvar/20140425-ujra-indul-az-rtl-klubon-a-celeb-vagyok-ments-ki-innen-cimu-musor.html A Spoon hajón jelentette be az RTL Klub, hogy ősszel újra indítja nagysikerű celebkínzó műsorát. A sztárok újra mehetnek a Dzsungelba a madárpókok közé. TV + Bulvár RTLKLUB

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.