ValóVilág: Zsófi Teóval párbajozott és nyert!

VV Teo Való Világ 6 VV Zsófi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hihetetlen izgalmakat hozott a ValóVilág hetedik párbaja, amikor a két párbajszűz, Teo és Zsófi csapott össze.

Mint írtuk, hetedik kiválasztás váratlan fordulattal ért véget azok számára, akik arra számítottak, a köpködő és mocskos szájú Iza kapja majd a legtöbb jelet. A lakók ugyanis úgy döntöttek, az egyik párbajszűz menjen! És meglepő módon a másik párbajszüzet hívta versenyre!

Forrás: RTLKLUB / Nánási Pál

A két lány közül Zsófi bizonyult erősebbnek, ő folytathatja a játékot!

Na, vajon kit visz párbajozni VV Teo?http://www.life.hu/bulvar/20140424-vv-teo-parbajozni-viszi-vv-zsofit.htmlEnnél azért nagyobb bummra számítottunk, de a ValóVilág 6 most sem okozott meglepetést. VV Teo a papírformának megfelelően választott ellenfelet a párbajra.TV + BulvárRTLKLUBMeglepő eredmény Az ének iskolájábanhttp://www.life.hu/bulvar/20140425-a-tv2-n-futo-az-enek-iskolajanak-elso-megmerettetesen-nagy-meglepetesre-az-izgulos-diak-rozsa-rita.htmlAz ének iskolájában először mérethették meg magukat az énekespalánták a közönség előtt. Ismét voltak megható pillanatok és a legjobban izguló diák lett az osztályelső.TV + Bulvár--VV Zsófi: "Két éve nem vagyok nő"http://www.life.hu/bulvar/20111128-nogyogyaszati-problema-miattfujodott-fel-vv-zsofi-arca.htmlVV Zsófi őszintén beszélt a Life.hu riporterének arról, hogy egy nőgyógyászati probléma miatt már két éve nem menstruál, amelynek az okát egyelőre az orvosok sem tudták kideríteni, viszont olyan gyógyszereket kell szednie, amelyek vizesedést okoznak - és ez látszik meg az arcán is. Zsófi egyébként jelenleg szingli, s hogy miért - azt a videóban elárulja.TV + Bulvár

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.