Viva Comet Viva Comet 2014 Anima Sound System díj Ákos VIVA Comet Magyar Könnyűzenéért díj Tankcsapda Hooligans
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A pop-rock együttes kapja 2014-ben a VIVA Comet „Magyar Könnyűzenéért" díjat.

Kilencedik alkalommal adja át hazánk vezető zenecsatornája, a VIVA a „Magyar Könnyűzenéért" Comet-gömbjét, amelyet olyan énekesek és zenekarok nyerhetnek el, akik legalább 10 éve pályán vannak és kiemelkedő teljesítményt nyújtottak ez idő alatt a könnyűzenében. 2014-ben a legendás Hooligans kapja a VIVA Comet első díját, akik ezzel illusztris társasághoz csatlakoznak: az elmúlt években a gála egyik legjelentősebb gömbjét többek között olyan zenészek hódították el, mint a Tankcsapda, az Anima Sound System, vagy éppen Ákos.

Forrás: redlemon

„Ez a díj koronázza meg mindazt, amiről álmodtunk már gyerekként a próbateremben. A Hooligans 18 éve tevékenykedik, de már 35 éve van hangszer a kezünkben és reméljük, hogy 18 év múlva is folyamatosan koncertezve, dalokat szerezve, albumokat megjelentetve tudunk újra köszönetet mondani a közönségnek és a szakmának" – mondta a Hooligans frontembere, Csipa.

A 14. VIVA Comet-gálán, június 11-én a Papp László Budapest Sportarénában ünneplik meg az elmúlt év zenei legjeit egy nagyszabású, látványos show keretében, ahol természetesen a Hooligans is fellép. A díjátadó nemzetközi sztárvendégei Inna és Ola, akik exkluzív show-val készülnek, ezen kívül élőben lép fel Fluor, a Halott Pénz, Diaz, a New Level Empire, Majka és Curtis, Ganxsta Zolee & Dynamic, a Punnany Massif, BLR, Tóth Gabi és Király Viktor is.
Íme VV Teo új töltelékehttp://www.life.hu/bulvar/20140428-vv-teo-uj-toltelekszoval-gazdagitja-a-nyelvet.htmlVajon mi a kiesett villalakó, VV Teo kedvenc szava, amit képes volt 40 perc alatt 17-szer kimondani? Eláruljuk!TV + BulvárOrigoKirály Viktor: „Jó nagy gyíkom van”http://www.life.hu/bulvar/20140428-kiraly-viktor-enekes-egy-hatalmas-gyikkal-enekelt.htmlEgy hatalmas gyíkkal pózolt Király Viktor. Az énekes az állatot a vállára csapta és úgy énekelt neki.TV + Bulvár--Tanárvita Az ének iskolájábanhttp://www.life.hu/bulvar/20140425-szandi-enekesno-es-szulak-andrea-enekesno-a-tv2-n-foto-az-enek-iskolaja-tanarai-osszetuzasbe.htmlSzandi és Szulák Andrea Az ének iskolájában kerültek összetűzésbe. TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.