Na, ez nem jött össze Berkinek

Forrás: Berki Krisztián/Facebook -
vízirendőr TV2 Fertő-tó Édes Élet Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az osztrák határ környékén csaptak le a vízi rendőrök Berkire és kizavarták az erősen hullámzó Fertő tóból.

Ahogy a Life.hu is megírta, Berki Krisztián gyalogtúrája során a hideg Fertő tóba is belemerészkedett.A testépítő barátjával, Schirilla Györggyel akarta átússzni a Fertő tavat. A hatóság azonban közbeszólt, így csak egy gyors megmártózás lett a vége.

Forrás: Berki Krisztián/Facebook

"Kizavartak, mert aznap a vihar miatt piros jelzés volt érvényben. Még csak nyolc-tíz karcsapást haladtunk, de ha beljebb megyünk, állítólag másfél méteres hullámokkal találtuk volna szembe magunkat. Nem adtam be könnyen a derekam, de nem vitatkoztunk, és kiúsztunk" –mesélte a történteket Krisztián a Borsnak, majd hozzátette, amúgy sem füllött volna a foga a feladathoz, ugyanis előző este még lázas volt.

Elkészült az első VV6-szelfihttp://www.life.hu/bulvar/20140429-az-rtl-2-valovilag-6-jatekosaival-vv-izaval-vv-krisztiannal-vv-vikivel-vv-aurelioval-es-vv-zsofival.htmlRendhagyó helyszínről jelentkezett hétfőn a Music Fm reggeli műsora. Az Önindító műsorvezetői, István Dániel, Pordán Petra és Istenes Bence ezúttal az RTL Klub ValóVilla lakóit élőben ébresztették. Bence az eseményről szelfit is posztolt a Facebookjára és arra volt kíváncsi, a nézők szerint ki nyeri a VV6-ot.TV + BulvárOrigoKállay-Saunders nem fél az Eurovíziótólhttp://www.life.hu/bulvar/20140428-kallay-saunders-andras-elutazott-koppenhagaba-az-eurovizios-dalfesztivalra.htmlMár ma este fellép Koppenhágában Kállay-Saunders András. Igaz, még nem az Eurovíziós Dalfesztiválon, csupán egy rendezvényen áll színpadra az énekes. A dalverseny első elődöntője május hatodikán lesz, ahol András utolsóként adhatja elő dalát. TV + BulvárOrigoRöhögőgörcsöt kapott Istenes Bencehttp://www.life.hu/bulvar/20140428-az-rtl-2-valovilag-6-musoraban-istenes-bence-vv-iza-es-vv-krisztian-bekulos-szexen-rohogott.htmlIza és Krisztián riportszobás - békülés utáni - vallomása után alig bírta elmondani a felkonferáló szöveget a ValóVilág stúdiójában Istenes Bence. TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.