Megint kiírják a Jóban Rosszbanból Száraz Dénest

Forrás: TV2 -
forgatókönyv Jóban Rosszban távozás kiírás Nagy Tamás Grande Száraz Dénes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már kétszer kellett távoznia a sorozatból, most kiderült, ismét kiírják az egyik legnépszerűbb karaktert.

Búslakodhatnak a rajongók! A héten forgat utoljára Csillagkúton Száraz Dénes. A Jóban Rosszban színészét ugyanis megint kiírják a sorozatból. Dénes nem érti a döntést, de elfogadja.

Forrás: TV2

„Bevallom, villámcsapásként ért, amikor a főnököm behívott az irodába, és közölte, hogy egy időre biztosan véget ért a közös munka. Ilyenkor az ember csöndben végighallgatja a főnökét, majd megkérdezi, mi az oka a kirúgásnak" – idézte fel a történteket a Borsnak Száraz Dénes. Pedig korábbi kiírása miatt több száz rajongó tüntetett, ezért kétszer is feltámasztották a forgatókönyvírók. Legutóbb a bűnöző Balázs szerepében tért vissza. Dénes szerint itt csúszott be a hiba, a negatív karakterválasztás miatt nincs most munkája. „Színészileg ugyan kihívást jelentett számomra a karakter megformálása, és izgalmas is lehetett volna a jövőben, de sajnos megrekedt egy ponton, ezért elfogyott"– magyarázta a színész, aki azt is elmondta, színészi teljesítményére sosem volt panasz, és a főnök sem orrolt rá, jó viszonyban voltak.

„Száraz Dénes a jövő héttől valóban nem forgat a stábbal. Karakterének pihentetése nincs összefüggésben Nagy Tamás producer távozásával, ez korábbi döntés eredménye. A Jóban Rosszban történetének izgalmas alakulása indokolja, hogy Varga Balázs eltűnjön Csillagkútról, de további részleteket nem árulhatunk el" – fejtette ki a lapnak a TV2 sajtóosztálya. A Bors azt is megtudta, a történetírók gárdájában is változás lesz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.