Várkonyi András végre nyaralhat

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu -
műtét Várkonyi András Barátok közt Vili bácsi nyaralás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Várkonyi András, a Barátok közt közkedvelt Vili bácsija élete tavaly nyáron a szívműtét utáni rehabilitációról szólt, idén viszont végre nyaralni indulhat.

Vili bácsi megformálója alig várja, hogy újból egészségesen a nyakába vegye a világot, és ne csak a gyógyulására koncentráljon. A színész végre úgy érzi magát, mint egy évvel ezelőtti műtétje előtt, ehhez viszont az is hozzásegítette, hogy minden héten tornára jár.

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu
Sztriptízbárban járt a Barátok közt sztárjahttp://www.life.hu/bulvar/20140423-az-rtl-klubon-futo-baratok-kozt-sorozat-vili-bacsija-sztriptizbarban-mulatott.htmlVili bácsi sztriptízbárban mulatott és a történtek miatt kellemetlen helyzetben találta magát.TV + BulvárRTLKLUBÚjabb két szereplő távozik a Barátok köztbőlhttp://www.life.hu/bulvar/20140305-munkacsy-kata-es-aradi-balazs-tavozik-a-baratok-kozt-sorozatbol.htmlÁbrahám Edit után újabb két szereplő távozik az ország egyik legnépszerűbb sorozatából. Ők ugyan nem töltöttek annyi időt a sorozatban, mint a Claudiaként megismert színésznő, de a rajongók valószínűleg hiányolni fogják őket. Távozásuk okait eddig titok övezte.TV + BulvárKisfiával játszik együtt a Barátok közt sztárjahttp://www.life.hu/bulvar/20140220-tihanyi-toth-csaba-a-baratok-kozt-novak-lacija-kisfiaval-egyutt-szerepel-a-sorozatban.htmlSzenzáció a Barátok köztben! A sorozat történetében eddig még nem fordult elő, hogy egy színész a saját gyermekével szerepeljen.TV + BulvárRTLKLUB

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.