VV Charlotte ValóVilág6 VV Simon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Különböző feltételezések láttak napvilágot azzal kapcsolatban, hogy most akkor szakított a Villa furcsa párosa, vagy sem. Charlotte szerint nem. Az igazságot Simontól tudtuk meg.  

"Figyeljetek, kurvára szakítottunk, az a helyzet. Kölcsönösen el tudnánk egymásról mondani minden hülyeséget, vagy arról a kiesés utáni 5 napról, ki hogy élte át/meg. Az a baj, hogy nem egy nyelvet beszélünk. Mindennek van oka, miértje, mindenki azt gondol úgyis, amit eddig is gondolt/sejtett, vagy akar. Ő is. Én is. Szerintem ennek már nincs jelentősége. Ezt a hülye műsort olyanok nézték, akik a szemedbe vigyorognak, a hátad mögött vicsorognak (tisztelet a kivételnek). Én Charlotte-ra nem vicsorgok már, részemről lezárva, sz...k rá, ki a mártír, ki nem. Kölcsönösen kidobtuk egymást, ha úgy tetszik. Egyszer kifakadtam, mert sok volt nekem is már az egész. Aztán én balra, ő jobbra. Nagyon nagy félreértések vannak közöttünk jelenleg, ezek már tisztázatlanok maradnak. Részemről ennyi" - osztotta meg rajongóival a gondolatait Simon.

Forrás: RTLKlub

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.