Csobot Adél titokzatoskodik

Forrás: Facebook/istenensbence -
RTL 2 Csobot Adél műsorvezető BeleValóVilág Istenes Bence
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csobot Adél és Istenes Bence őszi szakítása óta találgatja a bulvársajtó, hogy a párocska újra együtt van-e. Bár ők arról beszélnek, hogy barátok, legutóbb május 1-jén posztoltak közös képet, amely simán arra enged következtetni, hogy többet éreznek egymás iránt mint két haver.

Nem csupán a bulvársajtót, hanem a celebeket is foglalkoztatja, mi van a cuki (ex)párral. A minap VV Attila kóstolgatta Adél a BeleValóVilágban, mikor is arról érdeklődött, hogy vannak Bencével. "Köszönjük, jól vagyunk" - válaszolt szűkszavúan az egykori x-faktoros sejtelmes mosollyal. Nézzétek milyen cukik:

Forrás: Facebook/istenensbence

Csobot Adél és Istenes Bence 2013 novemberében nyilatkoztak arról, hogy szétköltöztek. A pár a 2012-es X-Faktor alatt jött össze, amelyben Adél versenyzőként, Bence az After-X műsorvezetőjeként vett részt. Se veled, se nélküled kapcsolatuk a kezdetek kezdete óta állandó témája a bulvárlaponak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.