gyermekvállalás transzvesztita Szecsődi Karcsi FEM3 Joshi Bharat Megasztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár a mássággal szemben maximálisan elfogadók vagyunk, bevalljuk, volt közöttünk olyan, akinél kiverte a biztosítékot a transznemű Kari kinézete. Pláne az, hogy gyereket akar. 

Nemrég a Life.hu sem mehetett el amellett, hogy hosszas hormonkezelés után - másfél éve - Szecsődi Kari mellekkel lepte meg magát. Az egykori megasztáros most a Fem3 műsorán Joshi Bharatnak arról vallott, hogy gyermeket szeretne.

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu

„A nővéremnek van egy gyereke, akinek én vagyok a keresztanyukája" – kezdte Karcsi, aki korábban inkább a keresztapukája lehetett volna a csöppségnek. „Ő tud könnyet csalni a szemembe, szerintem a legcsodálatosabb lények a földön a gyerekek. Nehéz lesz a harc, ha majd gyermeket szeretnék. Nyilván, ha tudok és lesz rá lehetőségem örökbe fogadok majd egy csöppséget" – mondta Karcsi. No komment.

Szecsődi Kari: "Elhatároztam, holnaptól nőként fogok élni”http://www.life.hu/sztarszerzok/szily-nora/20140416-szily-nora-interju-szecsodi-karival-egykori-megasztarossal-aki-ferfibol-nove-operaltatta-magat.htmlMindössze 22 éves. Mégis annyi mindent átélt már! Ha a tévében vagy az újságokban nézegettük őt, komolyan felmerülhetett a kérdés: ki ő valójában? És erre sokáig ő maga sem tudta a választ. Pár éve rádöbbent. Karcsi helyett Karina.Szily NóraFotó: Rostás Bianka/Life.huSzecsődi Kari érdekeset szelfizetthttp://www.life.hu/bulvar/20140414-szecsodi-kari-a-tv2-megasztarjanak-felfedezettje-selfie-zett.htmlA mellműtéten - és a nővé válás folyamatának néhány állomásán - átesett Szecsődi Karcsiként megismert Kari imádja, ha fotók készülnek róla. Most ő maga gondoskodott erről, és lőtt egy szelfit. TV + Bulvár"Bombanő" lett Szecsődi Kari http://www.life.hu/bulvar/20140211-a-tv2-megasztarjaban-szecsodi-karcsikent-feltunt-kari-hatalmas-mellekkel-pozol-a-facebookon.htmlHosszas hormonkezelés után másfél éve megműttette a melleit Szecsődi Kari. Az egykori megasztáros úgy tűnik, megszokta új külsejét, ami, valljuk be, egyre csajosabb. TV + Bulvár

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.