Tolvai Reni: Éreztem, hogy András nem nyerhet!

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
helyezés győzelem Eurovíziós Dalfesztivál Tolvai Renáta Kállay-Saunders András
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tolvai Reni nem beszélt szerelmével Kállay-Saunders Andrással az Eurovíziós Dalfesztiválon szerzett előkelő, ötödik helyezésének kihirdetése óta. Az énekesnő alig várja, hogy András este hazaérkezzen, addig nem is akarta faggatni.

Reni, miután nem tudta Andrást elkísérni Koppenhágába, a családjával együtt nézte az Eurovízió döntőjét, a négy órás műsor után sms-ben gratulált szerelmének, majd nem virrasztott tovább, aludni ment. A közösségi portálra még kiiírta"I'm proud of you babe! You the best! I love you!"

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu
Vélemények az Eurovíziós Dalfesztivál idei győzteséről, a "szakállas nőről"http://www.life.hu/news/20140511-velemenyek-az-eurovizios-dalfesztival-idei-gyozteserol-a-szakallas-norol-az-osztrak-conchita.htmlKap hideget-meleget az idei Eurovíziós Dalfesztivál győztese, az osztrák Conchita Wurst, avagy a "szakállas nő" - derül ki az esemény facebook oldalán született kommentekből.NewsTavasztündérnek öltözött az Eurovízió női műsorvezetője ishttp://www.life.hu/trend/20140510-lise-roenne-az-eurovizios-dalfesztival-2014-musorvezetojenek-ruhaja.htmlLise Roenne és Ördög Nóra között több hasonlóságot is felfedeztünk az Eurovízió döntőjének napján.Trend--Conchita Wurst győzött, Kállay-Saunders András az ötödik lett az Eurovíziónhttp://www.life.hu/bulvar/20140511-a-2014-es-eurovizios-dalfesztival-gyoztese-az-osztrak-conchita-wurst-lett-kallay-saunders-andras-az.htmlVéget ért az Eurovíziós Dalfesztivál. Az előrejelzések nem sokat tévedtek, Kállay-Saunders András az ötödik lett, a "szakállas nő" pedig a dobogó legfelső fokára állhatott. TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.