Jóban Rosszban TV2 szerelem Cseke Katinka Olasz szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pont került Cseke Katinka és párja, Váradi Robi, azaz Olasz múlt heti szappanoperája végére. A pár tagjai úgy döntöttek, külön folytatják tovább. 

Már két héttel ezelőtt biztos információnk volt róla, hogy Cseke Katinka szakított a roma zenésszel.Akkor az énekesnő nem erősítette meg a hírt, sőt kifejezetten felháborodott, hogy ezt mertük feltételezni. Most viszont megtört a jég, és bevallotta, hogy vége a küönös kapcsolatnak.

„Valóban igaz a hír, már nem vagyunk egy pár Olasszal” - mondta Cseke Katinka a Borsnak. A színésznő állítja, a döntést közösen hozták meg, ennek a hátterében pedig nem volt ott egy harmadik, inkább a sok hangos szóváltás vezetett idáig.

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu

„Nem akartuk megvárni, hogy teljesen elmérgesedjen a helyzet. Nagyon sok volt az első perctől a figyelem, ami ránk irányult, ez sok feszültséget szült kettőnk között. A történet pozitívuma, hogy a barátság megmaradt és biztos vagyok benne, hogy fogunk még együtt dolgozni” - tette hozzá.

Cseke Katinka párja mindent tagadhttp://www.life.hu/intim/20140508-a-tv2-joban-rosszbanjanak-szereploje-cseke-katinka-parja-olasz-tagadja-hogy-viszonya-lenne-erikaval.htmlMint ahogyan a Life.hu megírta, Cseke Katinka párjáról, Olaszról és egykori (?) szerelméről kompromittáló fotók készültek. Az elmúlt napokban mindhárom szereplő megszólalt: Cseke Katinka - bár nem hiszi, hogy a férfi hűtlen lenne hozzá - sírva kommentált, Olasz tagadja a viszonyt, az állítólagos szerető pedig megint mást állít.IntimOrigoCseke Katinka sírva kommentálthttp://www.life.hu/intim/20140507-a-tv2-joban-rosszban-sorozatanak-szereploje-cseke-katinka-es-olasz-kapcsolata-egyre-zurosebb.htmlAhogy a Life.hu is megírta, Cseke Katinka nem vesz tudomást arról, hogy párja, Olasz valószínűleg csúnyán becsapja.Intim--"Egy jó asszony mindent megbocsát"http://www.life.hu/intim/20140506-a-joban-rosszban-szinesznoje-cseke-katinka-parja-olasz-mar-not-olelt.html"Drágám, ne a szemednek higgy, hanem nekem!" Nos, ez a mondat igaz lehet Olasz és Cseke Katinka kapcsolatára is, amelyet az Édes élet jelenetei alapján mondjuk nem irigyeltünk meg. Mi mindenesetre nem örülnénk, ha a párunkat egy másik nő karjaiban kapnák lencsevégre, a Jóban Rosszban színésznője azonban nem szívta mellre a dolgot. Legalábbis ezt állítja. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.