Kelemen Anna megválna felfújt szájától

TV2 száj Kelemen Anna plasztikai sebész felfújt fog Édes Élet playmate
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egykori playmate az Édes Életben pletyizte ki, hogy bizony gondot okoz neki a mára híressé-hírhedtté vált hatalmasra töltött szája. Nem fogjátok elhinni, miért!

Edzés közben fejtette ki Kelemen Anna, hogy úgy érzi, túl nagy a szája. Hogy miért? Elmondása szerint amikor mosolyog, nem látszódik szép fogsora. Ez pedig zavarja. Ezért úgy döntött, plasztikai sebészhez fordul. Annácska komoly vívódását az alábbi vicces videóban is megnézheted. Fájni fog!

Mosolyszünet: Egymásra talál még valaha Dorka és Zsolt? http://www.life.hu/bulvar/20140513-vv-dorka-remenykedik-hogy-ujbol-egymasra-talalnak-vv-zsolttal.htmlVV Dorka kissé feszülten érkezett a ValóVilág döntőjére, ahol kiderült, hogy Aurelio vitt mindent, lakást, kocsit, havi 1 millió forintot. Villabeli szerelmével, Zsolttal még csak nem is üdvözölték egymást, és azóta már meg is írtuk, hogy hullámvölgybe került a kapcsolatuk.TV + Bulvár--Feladta magát a rendőrségen Nkuya Soniahttp://www.life.hu/bulvar/20140513-nkuya-sonia-egykori-megasztaros-feladta-magat-a-rendorsegen-mar-nem-korozik-kislanya-elbujtatasaert.htmlAz egykori megasztárost már nem körözik kislánya elbújtatásáért.TV + Bulvár--Keleti Andi kigömbölyödötthttp://www.life.hu/bulvar/20140513-keleti-andrea-tancosno-a-szombat-esti-laz-zsuritagja-meghizott.htmlKissé kigömbölyödve, de remek formában zsűrizi a Szombat Esti Láz adását Keleti Andrea. A táncosnő elárulta, hogyan változott meg az élete pár kiló plusszal.TV + Bulvár

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.