Feladta magát a rendőrségen Nkuya Sonia

Forrás: TV2 -
tisztázás Nkuya Sonia rendőrség vallomás körözés Megasztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egykori megasztárost már nem körözik kislánya elbújtatásáért.

Az ügy előzményéről bővebben IDE kattintva olvashatsz!

Bár korábban azt mondta, nem adja fel és a végletekig harcolni fog kislányáért, Nkuya Sonia hétfő reggel mégis besétált a főváros VII. kerületi rendőrkapitányságára. A Borsnak úgy nyilatkozott, sikerült tisztáznia magát, a rendőrség pedig megszüntette ellene a körözést, amely így csak néhány napig volt érvényben.

Forrás: TV2

Mint ismeretes, jogerős bírósági határozat szerint az énekesnőnek május 5-ig vissza kellett volna juttatnia gyermekét Nagy-Britanniába, de nem tette, ezután került fel a körözöttek listájára. Sonia a rendőrségen elmondta, hol tartózkodik gyermekével. „A kislányommal töltöttem a hétvégét, és a Borsból értesültem arról, hogy köröznek. Úgy voltam vele, hogy az első adandó munkanapon be is megyek a rendőrségre, és tisztázom a helyzetem. Így tettem. A rendőrségen vallomást tettem, amelyben elmondtam, hogy hol tartózkodunk Annabellával, aki nagyon jól van. Az édesapa is jelentkezett nálam, a lánya holléte felől érdeklődött. Rövidesen őt is tájékoztatom mindenről. A hivatalokban egyébként rendre azt mondják, példátlan és páratlan ez a jogi helyzet, amibe kerültem. De hiszem, lesz majd olyan megoldás, ami legfőképpen a kislányom érdekeit szolgálja" – mondta a lapnak Sonia, aki egyébként éppen, hogy elkerülte gyermeke apját a rendőrségen.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.