Hoppá! Felpofozták Győzikét

pofon Gáspár Győző Nóta Tv Győzike botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
"Nincs mit tagadnom, valóban kaptam egyet" - sóhajtott Győzike a Blikknek.

A Blikk úgy tudja, hogy Bódi Guszti kirohanásával kezdődött a dráma a Nóta Tv forgatásán, amely már megalapozta a feszült hangulatot. A stáb rettentően ideges volt, és erre a perpatvarra érkezett meg Győzike, ráadásul több óra késéssel.

Forrás: RTLKLUB
Így él most az új csajával nőverő Cristofelhttp://www.life.hu/bulvar/20140513-vv-cristofel-a-valovilag-egykori-szereploje-botranyos-kapcsolati-utan-revbe-ert-15-evvel-idosebb.htmlDunakeszin harmóniában él idősebb kedvesével Pittman Cristofel, aki eddig viharos kapcsolatairól volt híres.TV + BulvárOrigoIlyen még nem volt! Összecsapna a TV2 az RTL Klubbalhttp://www.life.hu/bulvar/20140513-kozos-vetelkedot-inditana-a-tv2-az-rtl-klubbal-sebestyen-balazs-es-till-attila-lennenek-az-arcai.htmlKözös show-t indítana a két csatorna, amelynek Sebestyén Balázs és Till Attila lennének az arcai.TV + BulvárOrigoKülföldi ajánlatokkal bombázzák Kállay-Saundersthttp://www.life.hu/bulvar/20140513-kallay-saunders-andras-enekest-az-eurovizios-dalversenyen-szerzett-otodik-helyezes-utan-kulfoldi.htmlA kiváló eurovíziós szereplés után felfigyeltek a külföldiek is Kállay-Saunders Andrásra.TV + BulvárFotó: Rostás Bianka/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.