úszónő víz alatt szelfi Jakabos Zsuzsanna olimpikon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jakabos Zsuzsa különleges képet posztolt közösségi oldalán: a víz alatt pózol.

Ahogy a Life.hu is megírta, az olimpikon egy vállműtéten esett át, ami miatt hetekig az uszoda közelébe sem mehetett. A legújabb kép tanúsága szerint Zsuzsa már úgy lubickol, mint hal a vízben. A gyönyörű sportoló egy szelfivel igazolta, hogy a vállával már minden rendben.

Forrás: facebook/Jakabos Zsuzsa
Kangooval tartja magát formában a fitneszmodellhttp://www.life.hu/bulvar/20140513-kiss-virag-fitneszmodell-az-arnold-classic-europe-2013-as-gyoztese-kangooval-tartja-magat-formaban.htmlKiss Virág, az Arnold Classic Europe 2013-as győztese, új szenvedélyt talált magának.TV + BulvárOrigoHoppá! Felpofozták Győzikéthttp://www.life.hu/bulvar/20140514-gyozike-gaspar-gyozo-kapott-egy-pofont-a-nota-tv-rendezonojetol.html"Nincs mit tagadnom, valóban kaptam egyet" - sóhajtott Győzike a Blikknek.TV + BulvárRTLKLUBVV Dorka reménykedik még VV Zsolt szerelmében http://www.life.hu/bulvar/20140513-vv-dorka-remenykedik-hogy-ujbol-egymasra-talalnak-vv-zsolttal.htmlVV Dorka kissé feszülten érkezett a ValóVilág döntőjére, ahol kiderült, hogy Aurelio vitt mindent, lakást, kocsit, havi 1 millió forintot. Villabeli szerelmével, Zsolttal még csak nem is üdvözölték egymást, és azóta már meg is írtuk, hogy hullámvölgybe került a kapcsolatuk.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.