Sztár lett a gyermekotthonban Bordács Arnold

Forrás: TV2 -
szülő Az ének iskolája nevelőotthon Bordács Arnold sztár tehetség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Arnold produkciójával hétről hétre könnyeket csal a szemünkbe, ezért a Life.hu utánajárt, hogyan sikerült a kisfiúnak a gyermekotthonból Az ének iskolájába jutnia.

Arnold testvéreivel együtt 2004 óta él a gyermekotthonban. A 11 éves kisfiú már csak halványan emlékszik a szüleire, akiket évek óta nem látott.

Bordács Arnold nevelőnője és testvérei Forrás: TV2

„Arnold ismeri a szüleit, mert amíg volt rá lehetőségük látogatták. A kapcsolat azonban hat éve megszakadt. Ettől függetlenül jól érzi magát nálunk és örül, hogy testvéreivel egy otthonban lehet" – mesélte Valéria, Arnold gyámja, aki nevelőjével, Erzsi nénivel együtt mindenben támogatja a szárnyait bontogató kis tehetséget.

„Mivel már évekkel ezelőtt felfigyeltünk Arnold hangjára, ezért mindig ösztönöztük őt, hogy énekeljen. Amikor láttuk Az ének iskolája első évadát, akkor jött az ötlet, hogy a mi kis tehetségünket is benevezzük. Aztán amikor sikeresen vette a válogatásokat és haladt előre nagyon örültünk neki. Amióta Arnold a tévében látható felbolydult az intézményünk. Álmainkban sem gondoltuk, hogy ilyen népszerű lesz a diákunk. Ő most egy kis sztár, de ettől egyáltalán nem szállt a fejébe a dicsőség és ugyanolyan jól tanul és ugyanúgy viselkedik, mint eddig" – mosolygott Valéria, aki elárulta, Arnold nem mindig olyan visszafogott, mint ahogy azt a műsorban láthatjuk.

Forrás: TV2

„Természetesen ő is egy felszabadult gyermek, aki nem marad ki a csínytevésekből. A tévés közegben azonban megilletődötten viselkedik, ezért látják őt a nézők halkszavúnak és visszafogottnak" – magyarázta a nevelőnő.

„Nagyon jó Az ének iskolájában, mert sok mindent tanulok az éneklésről. Kicsit szoktam izgulni a fellépések előtt, de aztán amikor már a színpadon állok, elmúlik az izgalom. A legjobb barátom Szabi, Lidi és Vanessza, de a többieket is nagyon szeretem" – mesélte Arnold a Life.hu-nak, aki illedelmesen válaszolt a neki szegezett kérdésekre és úgy tette le a telefont, mint egy igazi kis úriember, azaz „Jónapot kívánok!".

Megtelt Az ének iskolájahttp://www.life.hu/bulvar/20140420-mindent-megtettek-a-lelemenyes-nebulok-hogy-bejussanak-a-tv2-n-futo-az-enek-iskolajaba.htmlRózsaszín csipkebugyi Hajósnak, szívmelengető testvéri szeretet és Friderikusz karikatúrák - mindent bedobtak a leleményes nebulók, hogy bejussanak Az ének iskolájába.TV + Bulvár--Sztárok gyermekeivel erősít Az ének iskolájahttp://www.life.hu/bulvar/20140411-a-tv2-az-enek-iskolaja-gyermek-tehetseggondozo-musoraban-ismert-zeneszek-csemetei-is-feltunnek.htmlA TV2 gyermek-tehetséggondozó műsorában ismert zenészek csemetéi is feltűnnek. A Váradi Roma Café egykori zongoristája, Berki Artúr fia és Varga Miklós énekes lánya levette a zsűrit a lábáról.TV + Bulvár--Jól startolt Az ének iskolájahttp://www.life.hu/bulvar/20140415-a-tv2-n-futo-az-enek-iskolaja-masodik-evadanak-elso-adasa-jol-inditott-a-nezettsegi-adatok-alapjan.htmlSzép nézettséget hozott vasárnap Az ének iskolája második évadának első adása. A kis énekes nebulókat szereti a közönség.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.