Conchitának Elton John is gratulált

Forrás: Conchita Wurst/Facebook -
győztes Elton John Eurovíziós Dalfesztivál gratuláció üzenet Conchita Wurst orchidea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szakállas Conchitának a lélegzete is elakadt, amikor egy csodás virág kíséretében üzenetet kapott az egyik legnagyobb zenésztől. 

Az Eurovíziós Dalfesztivál idei osztrák transzvesztita győztese amióta megnyerte a versenyt, a föld fölött két méterrel lebeg. A gratulációk pedig sorban érkeznek: a legutóbb Conchita nem kisebb névtől, mint Elton Johntól kapott egy orchideával kísért üzenetet.

Forrás: facebook/Conchita Wurst

„Congratulations! We Love you Elton & David" – írta a csodás virág mellé a zenész.
„Thank you!!! OMG!!" – köszönte meg a közösségi oldalán Conchita Wurst a világsztár kedvességét.

Halálosan megfenyegették Conchita Wurstothttp://www.life.hu/bulvar/20140516-az-eurovizios-dalfesztival-gyozteset-conchita-wurstot-halalosan-megfenyegettek.htmlAz osztrák médiában röppent fel a hír, hogy meg akarják ölni az Eurovíziós Dalfesztivál győztesét. Ezt maga Conchita is megerősítette.TV + BulvárOrigoConchita Wurst megmutatta meztelen fenekéthttp://www.life.hu/bulvar/20140515-conchita-wurst-a-2014-es-eurovizio-gyoztese-megmutatta-meztelen-feneket.htmlAz Eurovízió győztese egy művészi alkotás kedvéért vetkőzött pucérra.TV + Bulvár--Conchita Wurst győzött, Kállay-Saunders András az ötödik lett az Eurovíziónhttp://www.life.hu/bulvar/20140511-a-2014-es-eurovizios-dalfesztival-gyoztese-az-osztrak-conchita-wurst-lett-kallay-saunders-andras-az.htmlVéget ért az Eurovíziós Dalfesztivál. Az előrejelzések nem sokat tévedtek, Kállay-Saunders András az ötödik lett, a "szakállas nő" pedig a dobogó legfelső fokára állhatott. TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.