szavazat Csonka András Szombat esti láz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Utolsó olyan adását láthattuk a Szombat Esti Láznak, ahol a zsűri pontjai döntötték el, melyik páros táncolt a legjobban. Ismét holtversenybe került Szabó Győző és Rezes Judit,végül Esztergályos Cecília pluszpontjaival ismét Szabó Győző lett az adás nyertese.

Bárdos András keringőjét 39 pontot ítélt meg a zsűri. Csonka Andráson kívül mindenki úgy gondolta, hogy a híradós hatalmas feljődésen ment keresztül az elmúlt két hónapban. Odáig jutott, hogy tánc közben már kis is nézett a zsűrire, nem azon görcsölt, hogy melyik lábát hová tegye.A Life.hu sztárszerzője, András végül Bárdoséknak adta a plusz öt pontját, így ők végeztek a második helyen. A műsor után Csonka Pici elmagyarázta nekünk, milyen logikát követett a pontozásnál.

/1405/Makra2014516143728

"Nem gondolom, hogy a többiekkel ellentétben én lepontoztam volna Bárdosékat, abban a pillanatban úgy érzetem, hogy ez nem egy 40 pontos tánc. Azért adtam nekik plusz öt pontot, mert szerettem volna még őket segíteni. Ebben a műsorban elindult valaki valahonnan és elérkezett valahová. Ők nagy utat tettek meg. A plusz öt pont nem mindig a produkciónak szól, a fejlődésnek. Andris az elmúlt 7 adás során sokkal oldottabb, felszabadultabb, játékosabb lett."

A Szombat Esti Láz utolsó adását élőben közvetítik, itt nem zsűri dönt majd arról, melyik páros táncol a legjobban. A nézők sms szavazatai alapján fogják a verseny győztesét kihírdetni.-Szavazni már most lehet a kedvenc párosunkra!

Szombat Esti Láz: Szabó Győző lenyomta Rezes Juditothttp://www.life.hu/bulvar/20140509-a-szombat-esti-laz-adasat-szabo-gyozo-szinesz-nyerte.htmlA zsűri pontjai alapján Szabó Győző és Rezes Judit került az első helyre a Szombat Esti Láz adásában, mindketten 40 pontot zsebeltek be a kőszívű ítészektől. A pluszpontok végül eldöntötték, kettőjük közül ki nyerje meg ezt az adást.TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huSzombat Esti Szanatórium lett a táncos műsorbólhttp://www.life.hu/bulvar/20140509-szombat-esti-laz-tancosai-leserultek.htmlA Szombat Esti Lázat lassan Szombat Esti Szanatóriumnak is lehet nevezni. Eddig csak az amatőrök - Máté Kriszta, Eszményi Viktória és Szinetár Dóra - sérült le, a szombati adásra már a profi táncosok is belerokkantak a táncba.TV + Bulvár--Máté Krisztina lenyomta Jáksó Lászlóthttp://www.life.hu/bulvar/20140425-mate-krisztina-humorban-lenyomta-jakso-laszlot-a-szombat-esti-lazban.htmlMáté Krisztina nem megy a szomszédba egy frappáns beszólásért! Míg Jáksó idétlen, és ezerszer elcsépelt, gyakran ordenáré vicceivel próbálja feldobni a hangulatot, addig a sztárhíradósnak elég csak egyszer megszólalnia. Akkor viszont ütős mondat hagyja el a száját...TV + Bulvár

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.