Összeállt a sztársportoló és a zenész - vajon együtt is maradnak?

Forrás: MTI/Marjai János, MTI/Krizsán Csaba -
Bikini zenekar parti Görbicz Anita D. Nagy Lajos karaoke szülinap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Régóta rajong az énekes munkáiért Görbicz Anita - így csapattársai meghívták a szülinapi partijára a Bikini frontemberét, D. Nagy Lajost.

A Magyar Kupa- és a BL-siker után a Fradi elleni győzelemmel, illetve a 11. bajnoki címmel tették fel a koronát a szezonra a győri kézilabdás lányok. Nem csoda, hogy fergeteges bulival ünnepelték a triplázást. Görbicz Anita duplán is ünnepelt, hiszen ezen a partin köszöntötték fel 31. születésnapja alkalmából - írta meg a Bors.

Forrás: MTI/Marjai János, MTI/Krizsán Csaba

Az esti karaoke-zást meglepetésvendég dobta fel: megérkezett a Bikini frontembere, D. Nagy Lajos. Anita és Lajos közös produkciója annyira jól sikerült, hogy közös fellépésen gondolkodnak. Mi imádnánk!

Ellopta a hetet Conchita Wursthttp://www.life.hu/bulvar/20140515-a-life-hu-bulvarkokteljaban-valovilag-6-vv-aurelio-vv-zsofi-eurovizios-dalfesztival-conchita-wurst.htmlAz elmúlt hétvége jegyében telt az egész hét. Az Eurovíziós Dalfesztivál győztese, Conchita Wurst nem csak az európai, de a magyar bulvársajtó érdeklődésének is a fókuszába került, épp úgy, mint Aurelio a ValóVilág 6 győztese. Persze, a kereskedelmi csatornák úgynevezett realityszereplői is elláttak bennünket kellően sok abszurd és a legkevésbé sem valóságközeli történéssel, mi pedig megírtuk azokat, hogy velünk együtt ti is remekül szórakozhassatok. TV + Bulvár--Pucér popsival szexiskedik Jason Stahtam nőjehttp://www.life.hu/bulvar/20140516-rosie-huntington-whiteley-a-nemet-vogue-fotosorozatan-pucer-fenekkel.htmlA brit modell a német Vogue-ba készített romantikus, mégis szuperszexi sorozatot.TV + Bulvár--Alfölditől kapott szerepet Csobot Adélhttp://www.life.hu/bulvar/20140516-csobot-adel-az-x-faktor-enekesnoje-alfoldi-robert-rendezotol-szinhazi-szerepet-kapott-az-orult-nok.htmlAdél Az őrült nők ketrecének magyar változatában kapott szerepet Alföldi Róberttől, amely az énekesnő életében az első komolyabb színházi felkérés.TV + BulvárRTLKLUB

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.