Istenes Bence is kampányol az emberrablás ellen

Music Fm kampány emberrablás Istenes Bence Nigéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
"Adjátok vissza a lányainkat" - ezt követelik a világ minden táján hírességek, akik közé a Music FM csapata is csatlakozott.

Április 14-én 276, más források szerint több mint 300 tizenéves diáklányt raboltak el Borno szövetségi állam egyik településének bentlakásos iskolájából, 53 lánynak sikerült elmenekülnie, a többieket még mindig fogva tartják. A közösségi oldalakon, a világ számos pontján, iskolák és nagykövetségek előtt demonstrálók követelik szabadon bocsátásukat, köztük számos híresség a 67. cannes-i filmfesztiválon, az Egyesült Államok first ladyjétől kezdve megannyi színész és zenész – többek között Justin Timberlake, Anne Hathaway vagy Sean Penn. Az emberrablás és emberkereskedelem elleni nemzetközi kampányhoz – Magyarországon elsőként – a 89.5 Music FM is csatlakozott.

Forrás: Music Fm

"Felháborító és tűrhetetlen, hogy bárhol a világban ilyen előfordulhat" – adott hangot indulatainak Istenes Bence, a Music FM reggeli műsorvezető triászának egyike, ezért rádiós társaival úgy döntöttek, hogy nem maradhatnak ők sem tétlenül. Ahogy a világ minden pontján felháborodott és a lányokért aggódó tömegek eddig tették, ők is fotóik megosztásával csatlakoznak a nigériai diákok szabadon bocsátását követelő és az emberkereskedelmet elítélő összefogáshoz.

Világsztárokkal fotózkodik Vajna Tímea Cannes-banhttp://www.life.hu/bulvar/20140520-vajna-timea-andy-vajna-felesege-antonio-banderas-szal-jason-statham-mel-bulizott-cannes-ban.htmlAndy Vajna ifjú felesége olyan hírességekkel ölelkezik a francia filmfesztiválon, mint Antonio Banderas, vagy a nemrég még hazánkban forgató Jason Statham. TV + BulvárOrigoNémaságba burkolózott Szabó Zsófihttp://www.life.hu/bulvar/20140519-szabo-zsofi-a-tv2-joban-rosszban-szereploje-edesapja-szabo-gyula-halala-ota-alig-kommunikal-a.htmlAmíg korábban szinte napi kapcsolatban volt Szabó Zsófi Facebook-oldalának követőivel, addig édesapja, Szabó Gyula halála óta szinte alig tesz fel posztot a közösségi hálóra.TV + BulvárOrigoMáris botrányba keveredett VV Aureliohttp://www.life.hu/bulvar/20140518-vv-aurelio-maris-botranyba-keveredett-egy-etteremben.htmlA gyorsan jött ismertség máris VV Aurelio agyára ment. Nagyon úgy tűnik, hogy elszállt magától a ValóVilág 6 nyertese. A farokpörgettyűs olyannyira szupersztárnak érzi magát, hogy egészen elfejtette, hogyan is viselkednek az egyszerű földi halandók. A bajai fiú egy étteremben csinált botrányt a haverjaival.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.