Eszményi Viktória Bárdos András Makranczi Zalán fogyás Fókusz (tévéműsor) Szinetár Dóra Máté Krisztina Szombat esti láz edzés RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hírességek teljes gőzzel készültek minden egyes adásra, hogy profi párjuk oldalán bizonyítsanak a parketten. Szombaton kiderül, ki lesz a győztes.

Míg egyes zsűritagokra felszaladt egy-két plusz a műsor során, addig a táncosokról csak úgy peregtek le a kilók a hetek óta tartó kőkemény edzések miatt. De nemcsak a párosok amatőr tagjairól, hanem a profikról is. A Fókusz riportjából kiderült, ki hány ruhamérettel lett karcsúbb.

Máté Kriszta Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Máté Kriszta 5 kilót fogyott, táncospárja, Joci pedig 8-at. Szinetár Dóra inkább messzire elrakja a mérleget, azt mondja, nincsenek túl jó barátságban, de elmondása szerint érzi magán a változást. Szerelme, Makranczi Zalán nem egy telt pasi, az összes bordája kilátszik, de izmosodott is a műsor alatt.

Bárdos András, Molnár Andi Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Bárdos András az, akin talán a legjobban látszik a fogyás. Az ő mérlege mínusz 6-7 kiló. Az abszolút győztes – legalábbis a leadott kilók számában - Eszményi Viktória, aki 8 kilót dobott le magáról.

Azt, hogy kinek érte meg legjobban a komoly munka, szombaton kiderül, hiszen akkor eldől, ki lesz az idei széria győztese.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.