Apja miatt kezdett drogozni Baukó Éva

Fotó: Mudra László - Origo -
VV Éva rehabilitáció drog FEM3 Joshi Bharat Baukó Éva alkoholprobléma
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A ValóVilág egykori Törtetője Joshi Bharatnak öntötte ki a szívét káros szenvedélyeiről, drog- és alkoholproblémáiról.

Édesapját akarta bosszantani, ezért kapott rá a drogozásra fiatal korában Baukó Éva. Az egykori villalakó erről Joshi Bharatnak beszélt őszintén. Elmondta, hogy eleinte elítélte a dohányzást, az alkohol- és drogfogyasztást, és csak azért kezdett kábítószerezni, hogy felhívja magára a figyelmet.

Fotó: Mudra László - Origo

Az önpusztító életmód miatt már 41 kilóra lefogyott, szinte anorexiás lett. Ám szerencsére észhez tért, elkezdett egyetemre járni, felköltözött Pestre. Később viszont az alkohollal akadtak problémái ismét, alig volt pénze, úgy élt, mint egy vándorcigány, botrány botrányt követett, végül pedig - ahogy a Life.hu is beszámolt róla - bevonult a rehabra.

A teljes interjút itt megnézhetitek:

Sváby András ismét képernyőre kerülhttp://www.life.hu/bulvar/20140520-svaby-andras-ismet-feltunik-a-kepernyon-a-tv-paprikan-fog-fozni.htmlSváby András, miután lekerült a TV2 képernyőjéről, elhatározta, hogy csak akkor vállal újból tévés szereplést, ha a felkérés tetszik neki. Az egykori sztárhíradós nyáron a TV Paprikán A boldogság receptjei című műsorban tűnik fel ismét, ahol meglepő módon főzni fog.TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huKállay-Saunders megint indul az Eurovíziónhttp://www.life.hu/bulvar/20140520-kallay-saunders-andras-megint-indul-az-eurovizios-dalversenyen-es-az-az-alma-hogy-megnyerje-mondta.htmlAz énekes álma, hogy most meg is nyerje a dalversenyt.TV + BulvárOrigoVastag Csaba és Aurelio is mehet a dzsungelbe parádéznihttp://www.life.hu/bulvar/20140520-vastag-csaba-x-faktor-gyoztes-es-aurelio-a-valovilag-6-nyertese-is-mehet-a-celeb-vagyok-ments-ki.htmlA Celeb vagyok, ments ki innen új évadába már keresik a szereplőket.TV + BulvárRTLKLUB

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.