Iszak Eszti nem ismeri a suliszerelmet

Forrás: Red Lemon -
Viva Comet VIVA TV B the First Iszak Eszter zsűri szerelem tehetségkutató gimi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Viva TV és a Comet-gála műsorvezetője gimis éveiről, izgalmas bulikról, barátságokról mesélt annak kapcsán, hogy ő lett az egyik tehetségkutató zsűrije.

Ahogy a Life.hu is beszámolt róla, Iszak Eszti lesz a B the First - Kié a legjobb sulizenekar? online tehetségkutató verseny egyik zsűrije. A fiatal zenészeket összegyűjtő online tehetségkutató videóit nézegetve Esztinek eszébe jutottak saját középiskolás emlékei, sőt el is látogatott egykori iskolájához.

Forrás: Red Lemon

„Dunaújvárosba jártam középiskolába, ez az időszak a mai napig emlékezetes számomra. A padtársammal, Olgival elválaszthatatlanok voltunk: háromkor véget ért a tanítás, mi ötkor már újra találkoztunk. Természetesen a mai napig tartjuk a kapcsolatot" – emlékezett vissza Eszti, aki bevallotta, a sulis szerelem kimaradt az életéből. „A legjobb pillanatok mindig az osztálykirándulások voltak, nagy csalódásként ért minket, amikor az egyik évben annyira rosszul viselkedett az osztály, hogy büntetésből nem mehettünk sehová" – árulta el Eszti, aki természetesen az iskolai bulikat sem hagyta ki.

Forrás: Red Lemon

„15-16 évesen még nem sminkeltem, de a bulikra én is kifestettem magam, és a barátnőimmel felvettük a legszebb ruháinkat. Nálunk ugyan nem volt iskolazenekar, de a szomszédos iskola együtteséért mindenki odavolt. A B the First! – Kié a legjobb sulizenekar online tehetségkutató indulói is biztosan összetörik majd a kamasz fiúk és lányok szívét."

A döntő helyszíne a Pesti Magyar Színház, ahonnan élőben közvetítjük az eseményeket az szjger.hu-n és itt, a Life.hu-nis. Időpont: 2014. június 3 18:00-22:00

Aki a legjobbnak bizonyul, felléphet hazánk legnagyobb könnyűzenei díjátadóján a VIVA Cometen, olyan sztárok mellett, mint Inna, Ola, Fluor, a New Level Empire, Majka és Curtis, Ganxsta Zolee & Dynamic, a Punnany Massif, BLR, Tóth Gabi, Király Viktor és sokan mások.

Mi lett VV Lacival? - Egymás után érik a csapásokhttp://www.life.hu/bulvar/20140519-vv-laci-megserult-kifordult-a-biokaja-es-meghizott.htmlNem túl szerencsésen alakult VV Laci elmúlt pár hete. A VV6 legidősebb játékosát egymás után érik a csapások, pedig eddig neki jött be a legjobban a villalét utáni élet.TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huEzért változott át Liptai Claudiahttp://www.life.hu/bulvar/20140522-liptai-claudia-musorvezeto-dramai-atalakulasanak-oka-hogy-kern-andrassal-forgat-filmet-nyaron.htmlClau a minap barna hajú képet posztolt Facebook-oldalára, ami jócskán felizgatta a rajongókat. Most pedig kiderült, mi áll a drámai átalakulás hátterében.TV + BulvárOrigoTúlhajtotta magát Puskás Petihttp://www.life.hu/bulvar/20140513-tulhajtotta-magat-puskas-peti.htmlPuskás Peti 2005-ben, az egyik legnépszerűbb zenei tehetségkutatóban vált országosan ismertté. Az eltelt évek során az énekes mindig a maximumra törekedett, és az éneklés mellett ma már a színészet is szerves része az életének.TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.