Irigy Hónaljmirigy hal dobos Kabai Laci
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Irigy Hónaljmirigy dobosa, Kabai Laci hiába szerelkezett fel jó nagy kukaccal. A hatalmas példány hidegen hagyta a becserkészni kívánt áldozatokat, a halakat.

Szerencséje van a zenésznek, hogy a Duna-parti grillpartin nem kizárólag azok a halak sültek, amelyeket közismert emberek fogtak ki a folyóból. Akkor valószínűleg éhen maradt volna a társaság!

Forrás: Redlemon/Steiner Gábor

„Nem állok nagy horgász hírében, de most, amikor bedobtam a pecabotot, azt hittem, egyből kapásom lesz. Végül semmit sem fogtam. A sütésbe pedig már az esélytelenek nyugalmával vágtam bele, balról jobbra, jobbról balra rakosgattam a fűszereket. Minimál stílusban gondolkodtam, ami nálam azt jelenti, ha minimálisan ehető, az már jó eredmény. Ezért is lepődtem meg nagyon, amikor a végén kiderült, hogy én lettem a győztes" – mesélte Kabai Laci, aki szokásához híven most is szórakoztatta a többi résztvevőt, de legalábbb most nem égett meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.