Ezért változott át Liptai Claudia

Forrás: Facebook/Liptai Claudia hivatalos rajongói oldal -
filmforgatás barna Liptai Claudia Kern András hajszín átalakulás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Clau a minap barna hajú képet posztolt Facebook-oldalára, ami jócskán felizgatta a rajongókat. Most pedig kiderült, mi áll a drámai átalakulás hátterében.

Ahogy a Life.hu is megírta, Liptai Claudia szerdán barna hajú képet rakott ki közösségi oldalára. Akkor még titokzatoskodott: „Egy nagyon izgalmas dologra készülök nyáron. Ahol végre színésznőként egy drámaibb arcomat is kipróbálhatom. Egy drámaibb hajszínnel!" - írta.

Forrás: Facebook/Liptai Claudia hivatalos rajongói oldal

Most pedig kiderült, Kern Andrással forgatja majd együtt a Gondolj rám című filmjét. A színész, rendező a Blikknek azt mondta, június 19-én kezdik a forgatásokat, és egész nyáron tart majd a feszített tempó. „A főszerepet én játszom, egy sikeres sebészorvost, aki bajba kerül, és elveszíti mindenét. Eszenyi Enikő lesz a feleségem, Szilasi Blanka a lányom, és a feleségem egyik barátnője Liptai Claudia, akivel aztán bonyolult viszonyba keveredek a történetben" – magyarázta Kern, aki azt is elárulta, hogy a film Budapesten játszódik, zeneszerzője Presser Gábor, az operatőre pedig Ragályi Elemér lesz.

Forrás: RTLKLUB

A Bors pedig kiderítette, a barna haj nem Clau sajátja, csak egy paróka.

A Life.hu olvasói egyébként arra szavaztak, hogy Claudiának minden hajszín jól áll. Sokak szerint a dögös vörös volt a tuti, de szőkén is rengetegen kedvelik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.