Molnár Andi: "A szépség nekem kevés"

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
szépség Molnár Andrea Szombat esti láz Digi Sport
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Molnár Andi nemcsak feltűnően dekoratív, hanem okos is, így felmerült bennünk a kérdés, miért nem láttuk őt egyetlenegy szépségversenyen sem az indulók között. Pedig a nagymamája biztatta...

Már a Szombat Esti Láz harmadik szériája óta csodálhatjuk Molnár Andi szépségét, tökéletes testét és bájos kisugárzását. Megkérdeztük Bárdos András táncpartnerét, hogy eszébe jutott-e valaha elindulni valamelyik szépségkirálynő-választáson.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu
Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

„Csak így tudtam a dolgokat összeegyeztetni. Nappal táncoltam, éjjel repültem, nagyon szeretek utazni, imádom a környezetváltást, a monotonitást nem bírom. Végül nagyon elfáradtam a két fizikai munkától, és lett egy ferdehasizom-szakadásom a túlterhelés miatt. Ez a 2008-as Szombat Esti Láz előtt történt, rá két nappal hívtak, hogy részt tudnék-e venni a válogatáson. A mai napig, amikor szabják rám a ruhákat megemlítik, hogy nem nagyon bírok egyhelyben állni, igazi sajtkukac vagyok, de nem hiperaktív. Az érdeklődésem is szerteágazó, már 31 éves vagyok, de még azt érzem, hogy bármi lehetek" - árulta el Andi, aki műsorvezetőként is látható az egyik sportcsatornán.

Máté Krisztina lenyomta Jáksó Lászlóthttp://www.life.hu/bulvar/20140425-mate-krisztina-humorban-lenyomta-jakso-laszlot-a-szombat-esti-lazban.htmlMáté Krisztina nem megy a szomszédba egy frappáns beszólásért! Míg Jáksó idétlen, és ezerszer elcsépelt, gyakran ordenáré vicceivel próbálja feldobni a hangulatot, addig a sztárhíradósnak elég csak egyszer megszólalnia. Akkor viszont ütős mondat hagyja el a száját...TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huVitrinben folytatja életét Heilig Gábor? http://www.life.hu/bulvar/20140516-csunya-vege-lesz-heilig-eszmenyi-hazasparnak.htmlHeilig Gábor és Eszményi Viktória 38 éve élnek boldog házasságban, annak ellenére, hogy tűz és víz a személyiségük. A Szombat Esti Láz utolsó adása különös fordulatot hozott a kapcsolatukba. Kénytelenek lesznek külön folytatni az életüket.TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huMeszesvödörbe pottyant Szabó Győző és partnerehttp://www.life.hu/bulvar/20140516-szabo-gyozo-es-tancpartnere-karczagi-dalma-hofeher-hajjal-tancoltak-a-szombat-esti-lazban.htmlMeglepő frizurával és meglepő zenével, azaz zene nélkül adták elő a műsor egyik legszínvonalasabb és legkülönlegesebb produkcióját Szabó Győző és partnere, Karczagi Dalma.TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.