finálé család Ördög Nóra Szombat esti láz babázás RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szombaton véget ér a Szombat Esti Láz és ezzel egy időre Nóra is eltűnik az RTL Klub képernyőjéről. Családjára szeretne koncentrálni.

Ördög Nóri az RTL Klub reggeli műsorában elárulta, nagyon sajnálja, hogy véget ér a műsor, mert még várandósan is nagyon élvezte a forgatásokat. A Szombat Esti Láz befejeztével azonban ismét csak családjára és érkező babájára koncentrál majd.

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu

Nóra azt mondta, bár a show-nak vége, nem érzi úgy, hogy rászakad majd egy csomó szabadidő. Beszélt arról is, kettőség volt benne, amikor elvállalta a felkérést: egyrészt nehezen állt át az agya a munkára, hiszen azon kattogott, vajon minden rendben van-e kislányával, Micivel, másrészt nagyon jó érzés volt ismét munkába állnia.

Az, hogy hogyan készül Nóra a fináléra, az interjúból kiderül:

Mi lett VV Lacival? - Egymás után érik a csapásokhttp://www.life.hu/bulvar/20140519-vv-laci-megserult-kifordult-a-biokaja-es-meghizott.htmlNem túl szerencsésen alakult VV Laci elmúlt pár hete. A VV6 legidősebb játékosát egymás után érik a csapások, pedig eddig neki jött be a legjobban a villalét utáni élet.TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huNehezen viseli az ismertséget Bárdosi Sándorhttp://www.life.hu/bulvar/20140519-bardosi-sandor-birkozo-az-edes-elet-sztarja-nehezen-viseli-az-ismertseget.htmlAzt gondolnánk, hogy valaki azért vállal képernyős szereplést, mert szereti az ezzel járó ismertséget. Bárdosi Sándor, az Édes Élet sztárja nem így véli.TV + BulvárFotó: Rostás Bianka/Life.huCristofel nem akar közmunkára mennihttp://www.life.hu/bulvar/20140522-vv-cristofel-a-valovilag-egykori-szereploje-a-baratnoje-bantalmazasaert-ra-szabott-buntetest-penzzel.htmlAz egykori villalakó inkább pénzzel váltaná meg a közmunkát, amire a bíróság ítélte barátnője bántalmazása miatt.TV + BulvárOrigo



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.