Solti Ádám a szexre építi a szerelmet

Forrás: RTLKLUB -
Balogh Nóra szex szerelem Solti Ádám kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Barátok közt sztárja szerint egy kapcsolat elején a szex a fontos, utána pedig lelki síkon mélyülhet el a viszony.

Ahogy a Life.hu is megírta, Solti Ádám nemrég bevallotta, hogyan vesztette el a szüzességét. Most pedig a sorozat kapcsán a szex és szerelem kapcsolatáról is kifejtette a véleményét. Ugyanis a Barátok közt epizódjaiban nagy port kavart az elvált ügyvédnő, Balogh Nóra és az egykori férfi prostituált Ádám kapcsolata. A szerelem azonban nem tartott túl sokáig és éppen a szex miatt lett vége a rövid románcnak, a színész pedig elmondta, ő hogyan vélekedik a történtekről – írja a Bors.

Forrás: RTLKLUB

„Az elején szinte minden kapcsolat a szexről szól. Van is egy érdekes mondás, miszerint a szívhez a szexen át vezet az út, hiszen ez nagyon fontos egy kapcsolatban. A férfi addig, amíg elcsábítja a nőt, mindent megtesz. Udvarol, néha nem is teljesen őszinte, majd amikor megtörténik, már önmagát adja. Sok nő átlátja ezt, és ezért sem bánja, ha viszonylag hamar közelebb kerülnek egymáshoz a párjával, de hogyha csak a testiségre alapozik egy pár, akkor a szex után a délutáni ebédnél már nem tudnak másról beszélni" – mondta a lapnak a Nóra exét alakító Solti Ádám.

De mi lesz Nórával? Vajon visszatér Miklóshoz ezek után, vagy még fellángolhat a szerelem Ádámmal?

„Nóra és Ádám kapcsolata szinte egyik pillanatról a másikra változik, az, hogy ki szeret jobban kit és milyen érzelmi csaták zajlanak, még titok. Bokros Ádám erősen érzelmi oldalról közelíti meg ezt a kapcsolatot. Nóra személyében ott lehet az is, hogy még mindig kötődhet múltjuk miatt Miklóshoz. Ugyanakkor zavarhatja a korkülönbség is, érdekelheti, hogy mit beszélnek a háta mögött" – vélekedett a színész.

Nehezen viseli az ismertséget Bárdosi Sándorhttp://www.life.hu/bulvar/20140519-bardosi-sandor-birkozo-az-edes-elet-sztarja-nehezen-viseli-az-ismertseget.htmlAzt gondolnánk, hogy valaki azért vállal képernyős szereplést, mert szereti az ezzel járó ismertséget. Bárdosi Sándor, az Édes Élet sztárja nem így véli.TV + BulvárFotó: Rostás Bianka/Life.huKölcsönből lesz rendes sírköve Komár Lacinakhttp://www.life.hu/bulvar/20140521-komar-laci-elhunyt-enekes-sirjan-egy-fakereszt-all-ozvegyenek-kolcsont-kell-felvennie-a-rendes.htmlAz énekes sírján egyelőre csak egy fakereszt áll, özvegye szerint novemberre mindenképp meglesz a méltó sírhely.TV + Bulvár--Megmutatta testvérét Kiszel Tündehttp://www.life.hu/bulvar/20140521-kiszel-tunde-naptardiva-megmutatta-testveret-a-reflektorban.htmlA naptárdíva sokáig nem nyilatkozott nővéréről, most pedig kamerák előtt mutatta be az egész országnak.TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.