Rájár a rúd Voksán Virágra

Forrás: Hámori Zsófia/Life.hu -
modell Voksán Virág konyhakés szúrás autó Aktív (tévéműsor) zaklatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szexi dj mostanában nehéz napokat él át, mert egy titokzatos zaklató fenyegeti és ott árt neki, ahol tud.

Még a rendőrök is megdöbbentek, mikor meglátták, hogyan tették tönkre Voksán Virág párjának autóját. A brutális rongálás és fenyegetések megijesztik Virágot , aki az Aktív műsorában szomorúan mesélt a történtekről.

Forrás: Hámori Zsófia/Life.hu

„Nagy konyhakéssel lukasztották ki az autó gumiját, ez már nem irigység, itt többről van szó. Nem járok egyedül haza, mert félek sötétedés után. A facebook oldalamat is feltörte valaki és párbeszédeket folytatott idegenekkel. Van olyan is, aki folyamatosan bombáz levelekkel és mindenképpen választ akar kicsikarni tőlem"- magyarázta Virág, aki sejti, ki állhat a kellemetlen történet mögött.

Mi lett VV Lacival? - Egymás után érik a csapásokhttp://www.life.hu/bulvar/20140519-vv-laci-megserult-kifordult-a-biokaja-es-meghizott.htmlNem túl szerencsésen alakult VV Laci elmúlt pár hete. A VV6 legidősebb játékosát egymás után érik a csapások, pedig eddig neki jött be a legjobban a villalét utáni élet.TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huCristofel nem akar közmunkára mennihttp://www.life.hu/bulvar/20140522-vv-cristofel-a-valovilag-egykori-szereploje-a-baratnoje-bantalmazasaert-ra-szabott-buntetest-penzzel.htmlAz egykori villalakó inkább pénzzel váltaná meg a közmunkát, amire a bíróság ítélte barátnője bántalmazása miatt.TV + BulvárOrigoGyőzike békülős klipjén röhög az országhttp://www.life.hu/bulvar/20140521-gaspar-gyozo-gyozike-az-edes-eletben-levetitett-egy-epitkezesen-keszult-bekulos-klipet.htmlA showman ismét az Édes Életben csillogtatta meg utánozhatatlan énekhangját és tánctudását egy építkezésen készült klipben. Kihagyhatatlan videó!TV + Bulvár

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.