Aurelio 100 ezret kap egy hakniért

Fotó: Hámori Zsófia - Origo -
győztes hakni ValóVilág6 Aurelio százezer fellépés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A ValóVilág6 győztesének csak elég megjelennie egy diszkóban, és már azért is szép summa üti a markát.

A VV-s sztároknak szinte a kisujjukat sem kell mozdítani és dől a lóvé. Rajongók százai látogatnak oda, ahol a show finalistái felbukkannak, és bár semmilyen produkciót nem mutatnak be, mégis fizetést kapnak érte – írja a Blikk.

Fotó: Hámori Zsófia - Origo

A lap megtudta: egy-egy hakniért 60 és 100 ezer forint közötti összeget tehetnek zsebre a VV szereplői, ehhez pedig tulajdonképpen nem kell mást tenniük, mint mosolyogni, autogramot osztogatni, és pózolni a rajongói szelfiken.

„ Ez valami fantasztikus! Nem is hiszem el! Folyamatosan jönnek, kérdeznek, fotózkodnak. Talán néha kicsit sok is ez, de miattuk nyertem meg ezt a játékot" – lekendezett Aurelio.

Szexre vágyik Aureliohttp://www.life.hu/bulvar/20140522-vv-aurelio-a-valovilag6-gyoztese-mar-nagyon-vagyik-a-szexre.htmlA ValóVilág két vagány fickója, VV Zsolt és a győztes Aurelio az éjszakába indultak portyázni.TV + BulvárRTLKLUBTovább folytatódik az Aurelio-balhéhttp://www.life.hu/bulvar/20140520-az-rtl-2-valovilag-6-musoranak-gyoztese-aurelio-allitja-nem-balhezott-a-bajai-gyorsetteremben.htmlAhogy a Life.hu megírta, szinte még ki sem jött a ValóVilág villájából, máris botrányba keveredett Aurelio. Egy gyorsétterem pincérnője azt állítja, a valóságshow győztese minőíthetetlen módon viselkedett. TV + BulvárOrigoAurelio: "Anyám miatt nem tisztelem a nőket"http://www.life.hu/bulvar/20140508-az-rtl-2-valovilag-6-jatekosa-vv-aurelio-anyja-miatt-nem-tiszteli-a-noket.htmlA villa farokpörgető sírós szájhőse Seherezádénak vallotta be, hogy nem tudja tisztelni a nőket. Az ok szerinte az, hogy az édesanyjával nem volt felhőtlen a kapcsolata, ráadásul az édesapja nevelte fel. Nos, ha tisztelet nincs is benne, azt alig várja, hogy a játék végeztével szexelhessen. TV + Bulvár

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.