zúzás Ganxsta Zolee Megruházlak! törés Ganxsta Zolee és a Kartel Viasat 3 hip-hop
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Kartel együttes frontemberét egy divatműsorba hívták meg - lehet, hogy nem kellett volna? Díszletelemek bánták szereplését a VIASAT3 valóságshowjában. 

Ganxsta Zolee nem hazudtolta meg magát a Megruházlak! című műsor forgatásán. A rapper igazi mókamesterként szórta a poénokat, olyannyira, hogy, a stáb sem bírta ki röhögés nélkül. Zolee ettől még inkább beindult, és ha már ott volt, a kulisszák mögé is bekukkantott – a végeredmény: néhány összetört lámpa lett.

Zolee a törött lámpák között Forrás:Viasat3

A Kartel frontembere a díszletelemeket sem kímélte, levezetésként pedig zoknikkal a fülében vonult végig a műsor kifutóján.

Ganxsta Zolee Forrás: Viasat3
Gyurcsík Tibi bravúrosan szerepelt Szlovákiában http://www.life.hu/bulvar/20140526-gyurcsik-tibi-harmadik-helyezest-ert-el-a-szlovak-x-faktorban.htmlGyurcsík Tibi harmadik helyezést ért el a cseh-szlovák X-Faktorban, az örömhírt az énekes legjobb barátja osztotta meg közösségi oldalán.TV + Bulvár--Eltörött a mécses Az ének iskolájábanhttp://www.life.hu/bulvar/20140526-a-tv2-enek-iskolaja-cimu-musoraban-eltort-a-mecses-osszefoglalo.htmlGyereknap alkalmából ismét kívánságteljesítő hét volt Az ének iskolájában. Fridi osztályfőnök bácsi kitett magáért és a nebulók álmait váltotta valóra. A legvidámabb kislány mégis elsírta magát.TV + Bulvár--Élő adásban vallott szerelmet Makranczi Zalánhttp://www.life.hu/bulvar/20140524-makranci-zalan-szerelmet-vallott.htmlA Szombat Esti Láz adásait végig kísérte Makranczi Zalán és Szinetár Dóra két év után is lángoló szerelme. Makranczi az utolsó adásban ki is mondta, amit végig láttunk, képernyőn és színfalak mögött.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.