Gyurcsík Tibi bravúrosan szerepelt Szlovákiában

Forrás: facebook/Kocsis Tibi -
harmadik helyezés Kocsis Tibor X-Faktor dobogós hely szlovák Gyurcsík Tibor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gyurcsík Tibi harmadik helyezést ért el a cseh-szlovák X-Faktorban, az örömhírt az énekes legjobb barátja osztotta meg közösségi oldalán.

Kocsis Tibi tette fel Facebook-oldalára a jó hírt.Gyurcsík Tibor barátom harmadik lett a szlovák X-Faktorban! Hatalmas GRATULÁCIÓ neki!" – írta az X-Faktor győztese. Amikor Gyurcsík Tibi itthon próbálkozott, az élő show-ig eljutott, onnan a nézők szavazatai alapján azonnal ki is esett. Most azonban kárpótolta a sors, és külföldön a dobogós helyezésig jutott. GRATULÁLUNK!

Kocsis Tibi és Gyurcsík Tibi a döntőben Forrás: facebook/Kocsis Tibi

„Mivel Tibivel nagyon jó barátok vagyunk és annak idején ő is végig szurkolt nekem, amikor meneteltem az X-Faktor győzelem felé, egyértelmű volt, hogy vele tartok és mellette állok. A dalválasztásokban is segítettem neki és tanácsokkal láttam el” – mondta a Life.hu-nak Tibi, aki a versenyről is mesélt.

„A Szlovák X- Faktorban kicsit más rendszerben van a döntő, mint nálunk. Ott 6 ember jutott be a végső fináléba, majd a műsor alatt kiesett három, aztán egy ez volt Tibi, így lett ő a harmadik és a két legjobb közül került ki végül a győztes” – magyarázta Tibi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.