Csonka András vezeti az RTL Klub reggeli műsorát

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
Somogyi Zoltán Csonka András reggeli műsor zsűri Szombat esti láz RTL Klub Teszári Nóra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Szombat Esti Láz zsűrizése után az RTL Klub reggeli műsorát vezeti a héten – írja az Origo. 

Nem unatkozik mostanában Csonka András. A színész a Szombat Esti Láz döntője után az RTL Klub 8:08 – Minden reggel című műsorának vezetője lesz, ahol Teszári Nóra oldalán Somogyi Zoltánt helyettesíti majd. Emellett pedig a Life.hu sztárszerzőjeként is rendszeresen olvashattok tőle itt nálunk, a Life.hu-n.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

András szívesen fogadta el a felkérést, hiszen 11 éven keresztül dolgozott az egykori Reggeliben - közölte a csatorna.

Görög Zita hármas szexjelenetéről vallotthttp://www.life.hu/bulvar/20140527-gorog-zita-modell-harmas-szexjeleneterol-beszelt-kasza-tibinek.htmlA szépséges modell, aki amerikai filmekben is feltűnt, Kasza Tibinek elárulta, nagyon zavarban volt, amikor az ominózus hármas ágyjelenetet forgatta...TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huKülönös előnyökhöz jut VV Zsófihttp://www.life.hu/bulvar/20140526-vv-zsofi-arca-lett-egy-divatmarkanak-es-nem-kell-sorban-allnia-a-pisileshez.htmlVV Zsófi bár nem vitt mindent, mégis ő a ValóVilág egyik legnagyobb nyertese.TV + BulvárOrigoKapócs Zsóka itthon hagyta leghűbb társáthttp://www.life.hu/bulvar/20140526-kapocs-zsoka-itthon-hagyta-leghubb-tarsat-manot-a-vizslat.htmlKapócs Zsóka azt ígérte, hogy messzire utazik, és meg is tette. A színésznő, aki valószínűleg villámházasságát próbálja felejteni, Amerikából jelentkezett.TV + Bulvár

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.