Új lakásában látta vendégül Aurelio a Life.hu-t

Forrás: Life.hu -
berendezés VV Aurelio költözés VV6 lakás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A VV6 győztese, Aurelio megmutatta a Life.hu-nak, hogyan rendezte be a lakását. Kedvenc villatársainak fényképei természetesen nem hiányozhatnak a falról. Hangulatos képek következnek!

Aureliónak eddig egy saját széke sem volt, ám 23 évesen 4 hónap alatt lett lakástulajdonos. A bajai fiú szépen berendezkedett a dél-budai lakóparkban, ahol jelenléte megosztja a szomszédokat.

/1405/Kukka2014528103112

„Azt látom, hogy megoszlik a vélemény rólam. Van, akinek azt látom az arcán, hogy úristen, ide költözött ez a fiú, és van, aki kedvesen mosolyog rám. Sok itt a gyerekes család, szerencsére imádom a gyerekeket, igyekszem kedvesen szólni hozzájuk. Azt szoktam meg a kisvárosomban, Baján, hogy mindenkit üdvözlök, főleg az utcánkban. Itt most tényleg mindenkinek előre köszönök, néznek is rám, hogy ki vagyok. Ma lesz a harmadik éjszakám az új otthonomban, vasárnap volt az első. Tök könnyen elaludtam, pedig a bioritmusom még eléggé fel van borulva. Megszoktam, hogy a villában hajnali 3-4 óra körül feküdtünk le, egyelőre az életben is így működöm. A lakást próbálom egyre otthonosabbá varázsolni, de a cuccaim fele még Baján maradt. Nem tervezem, hogy véglegesen a fővárosba költözöm, jövök-megyek majd a két város között. Nem akarom egyedül hagyni apámat, aki egyelőre csak képeken látta a nyereményemet, igaz, úgy kisebbnek tűnik, mint valójában" – osztotta meg velünk Aurelio, miközben megmutatta a lakását. A falakról villabarátai, Zsófi és Gyúrós Józsi köszönt ránk.

Szegény VV Aurelio: letiltották, elhappolták a nevéthttp://www.life.hu/bulvar/20140528-vv-aurelio-nevevel-visszaeltek-a-kozossegi-portalon.htmlHiába gondolta úgy VV Aurelio, hogy a legnagyobb közösségi portálon saját, privát profilt hoz létre hivatalos rajongói oldala mellé, a Facebook letiltotta azt.TV + Bulvár--Különös előnyökhöz jut VV Zsófihttp://www.life.hu/bulvar/20140526-vv-zsofi-arca-lett-egy-divatmarkanak-es-nem-kell-sorban-allnia-a-pisileshez.htmlVV Zsófi bár nem vitt mindent, mégis ő a ValóVilág egyik legnagyobb nyertese.TV + BulvárOrigoTovábbra is betyárkodik VV Dávidhttp://www.life.hu/bulvar/20140515-vv-david-betyarkodik-betyarmintas-oltonyt-visel.htmlA VV6 fináléjában VV Dávid egy nagyon feltűnő öltönyt viselt, ami tele volt nagybajszú betyárokkal.Az exvillalakó imádja az extravagáns ruházatot, és már a beköltözésekor is stílusos ruhákat vitt magával.TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.